Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjeni

Potrošač ostao bez 420.000 kuna potpore

kune (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
03.10.2013.
u 22:52

Natječajem je uvjetovano puno radno vrijeme za dva pravnika, ali ih iz Potrošača do danas nisu zaposlili, tvrde iz MINGO-a

Sustav zaštite potrošača u Hrvatskoj mi smo stvarali, a sada bismo sebi trebali dati otkaz, zaposliti dva neiskusna pravnika i k tome ih volonterski obučavati poslu, kazala je na konferenciji za novinare predsjednica Društva Potrošač Jadranka Kolarević. Tvrdi kako je ministar Ivan Vrdoljak 24. srpnja potpisao odluku kojom Potrošaču za projekt savjetovališta u 2013. odobrava potporu od 420.000 kuna, ali je još nisu dobili jer im je naknadno uvjetovano da zaposle dva pravnika. Iz Ministarstva gospodarstva (MINGO) tvrde da su pravnici bili uvjetovani natječajem, ali iz Potrošača do danas nisu ispunili traženo. Najavljuju raspisivanje novog natječaja za projekt savjetovanja potrošača u zagrebačkoj regiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije