Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaza
Povratak na članak

Potresna reportaža iz najvećeg zatvora na svijetu: Tko je u stanju pucati u lice bolesnog mladića?

Jedino dobro što je Hamas napravio je što nije pustio Al-Qa’idu i ISIL u Gazu

Komentari 27

Avatar Tito
Tito
22:02 13.01.2019.

Ma To će rješit doktor Pernar ,podjelit će vitaminC i travu.

VL
ST
Startrack
04:49 14.01.2019.

Evo Vecernjeg opet sa Iranskom propagandom. Staces dao Iran pare, mora se odradit.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:52 14.01.2019.

Proliberalno lupetanje novinara koji uopce ne poznaje povijest sukoba Izraela I muslimana, te koji ocito nikad nije osjetio rat, biti je u njega pucano.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
22:26 13.01.2019.

Imaju pravo i jedni i drugi.-ili je više tako da su i jedni i drugi u krivu.? Kako god. Upravo zbog toga i nema stvarnog rješenja tog pitanja.

VL
ZV
Zvjerko
22:37 13.01.2019.

Nekoliko činjenica o Izraelu: Izrael je nastao na teritoriju koji se naziva Palestina, a nastanak Izraela su dopustile velike sile pobjednice WW2 zbog stradanja Židova. Izrael je nastao nakon povlačenja britanske uprave, a nakon terorističkih napada na istu. Dakle, Izrael je nastao na terorizmu!!! Dalje, Izrael je, da bi osigurao novi životni prostor naseljenicima (Židovima), protjerao iz njihovih domova oko milijun Palestinaca koji su završili u prognaničkim logorima. To nije bilo dovoljno pa je natjerao proizraelske milicije da napadnu i masakriraju prognanike u tim logorima. Nakon Arapsko-Izraelskog rata, Izrael okupira Golan i Sinaj. Sinaj je morao vratiti, a Golan je proglasio izraelskim teritorijem (vidi, vidi, kao i Rusija Krim) iako su UN to proglasili okupacijom. Izrael nije ispoštovao niti jednu odluku Vjeća sigurnosti UN-a. Dsnas Izrael drži oko 2 milijuna Palestinaca u pojasu Gaze u svojevrsnom zatvoru i jedino Izrael ne pristaje na promjenu ovakvog stanja i bilo kakvog dogovora. Kada je Izak Rabin pokušao dogovoriti mir - ubili su ga upravo Židovi. Izrael ima najbolju vojsku na svijetu, a opet, pokušao je vojnom akcijom razbiti Hamas i nisu uspjeli, morali su se povući. Na teži način su shvatili da se protiv naroda ne može. Odgovor Palestinaca na represiju Izraela je jedina moguća - terorizam. Znaju da se ne mogu suprostaviti izraelskoj vojsci, pa onda pokušavaju ono čime su Židovi i dobili svoju državu - terorizmom.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:21 14.01.2019.

onog trena kad amerika više ne bude u stanju toliko filati izrael sa vojnom pomoći i zaštitom od sankcija un-a, nestat će i taj mit o moćnom izraelu. a pravo na zemlju je smiješno, pozivati se na neke tekstove stare tisuću i više godina u 21.-om stoljeću je krajnje opasno. kako su ljudi uopće i pali pod taj mit, o obećanoj zemlji?! od koga i kome obećanoj? čiji je to bog odredio i tko je to bog uopće da nešto 'daje' ili 'uzima'? izrael je država nastala na zločinu o otimačini, i ne čeka je baš lijepa sudbina ni budućnost. dovoljno je pogledati sadašnjost i vidjeti jednu bezizlaznost i bezidejnost izraelaca, čija se vlast održava isključivo na račun potpore ekstremnih političkih struja koje su protiv bilo kakvog mirovnog sporazuma sa palestincima. neki vele da je i palestina priznata država... država kojoj nije dozvoljeno imati sviju policiju i vojsku, koja nema niti jednu značajku države nije država! palestina je okupirana država. gledati današnju situaciju samo tako kako se prikazuje je opasno. geneza sukoba je najbitnija stvar za ovaj slučaj, a baš se to uvijek i namjerno prešućuje. ovaj novinar je nešto pobrkao, piše 'ribari vuku mreže na pješčanoj obali'.. što nije napisao da ti ribari ne smiju brodićima na more, jer ih izraelci potope odmah? što ne piše da je gaza okupirani dio egipta? što ne piše da je zapadna obala u stvari okupirani dio jordana? kad bi palestina bila država, dal i bi dalje napadi na izraelce neki tumačili terorizmom...? pa i ne bi, ne..

VL
DU
Deleted user
22:32 13.01.2019.

Ubijati sirotinju more samo cionisticki zlikovac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.