Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
magnituda 3,4

Potres u Sjevernoj Koreji: je li riječ o novom nuklearnom pokusu?

Kim Jong-un
Foto: KCNA/REUTERS/PIXSELL
1/2
23.09.2017.
u 12:02

Prema seizmološkim podacima, najvjerojatnije se radi o eksploziji izvedenoj u blizini iste lokacije na kojoj je početkom rujna izveden nuklearni pokus

Kineski centar za potrese u subotu je priopćio da je u Sjevernoj Koreji zabilježio potres magnitude 3,4 te da je moguće da uzrok potresa leži u nuklearnoj eksploziji, prenose agencije.

Prema seizmološkim podacima, najvjerojatnije se radi o eksploziji izvedenoj u blizini iste lokacije na kojoj je početkom rujna izveden nuklearni pokus, izvješćuje kineska agencija Xinhua.

Južnokorejska meteorološka agencija je priopćila da analizira prve podatke koje, kako tvrde njihovi stručnjaci, upućuju da bi se moglo raditi o prirodnom potresu.

Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un obrušio se ovaj tjedan na svjetske čelnike zbog novih oštrijih sankcija protiv njegovog komunističkog režima zbog nastavka razvoja nuklearnog i raketnog programa.

Komentara 19

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:54 23.09.2017.

Ovi Sjeverni koreanci su istinska i izvorna domoljubna brača nama pravim hrvatima. Kada uz Boga i domoljublje ugledaju zastavu i svog debelog domoljubnog vođu oni su u zanosu i ekstazi kao mi balkanci kada ugledamo Tuđmana, Sanadera, Gotovinu ili Plenkovića. I nedamo ni milimetra svog vođe, domoljublja i saznanja da smo svoji na svome dok kopamo po kontejneru ili čekamo u redu na burzi za besposlene.

DU
Deleted user
12:32 23.09.2017.

Japan ispušta iz fukušime svakog mjeseca tone radioaktivne vode u more. Ali to nije problem iako će ovom razinom ispuštanja uskoro sve zagaditi i bez pomoći Sjeverne Koreje.

Avatar 7Sisak6
7Sisak6
12:42 23.09.2017.

da je barem nama u hrvatskoj kim slovenci i bosanci bili bi manji od makovog zrna...a i lopine od politićara i velike rvatine ne bi zemljom hodali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije