Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRHTAVANJE NA JUGU

Potres u Crnoj Gori, osjetio se i u Dubrovniku: 'Kao da je pao teški predmet unutar zgrade'

Panorama Dubrovnika sa Srđa
Grgo Jelavic/PIXSELL
11.02.2021.
u 15:31

Kratko i lagano podrhtavanje zabilježeno je oko 13:10

Potres magnitude 3,5 po Richteru, s epicentrom 74 kilometra sjeverozapadno od Podgorice i 13 kilometara istočno od Bileće, osjetili su danas i stanovnici šireg dubrovačkog područja.

Kratko i lagano podrhtavanje zabilježeno je oko 13:10, a osjetili su ga stanovnici Dubrovnika, Mokošice, Konavla, Zvekovice, Čibače, Zatona, ali i Metkovića.

"Lagana trešnja namještaja u Dubrovniku, nije dugo trajalo. Nakon onih iz okolice Zagreba, ovaj nije nešto pretjerano uzdrmao" i "Pod u zgradi zatresao vrlo kratko kao da je pao teški predmet unutar zgrade", glase neka od svjedočanstava Hrvata koji su osjetili potres.

Ključne riječi

Komentara 8

CR
credo
15:54 11.02.2021.

Gdje je onaj ‘Dalmacija’ s komentarom? 😁

DU
Deleted user
15:59 11.02.2021.

"Dalmacija"nešto ti se približilo , a ti šutiš.

GA
GandalfovBrat
16:01 11.02.2021.

taman ih probudilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije