Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo podrhtavanje

Potres magnitude 4,2 zatresao u BiH, osjetio se i u Hrvatskoj: 'Bio je dosta jak'

EMSC
11.07.2023.
u 18:46

Epicentar je bio 14 kilometara udaljen od Ljubuškog te 31 kilometar od Mostara

Bosnu i Hercegovinu zatresao je u 18.28 sati potres magnitude 4,2 prema Richteru. Prema podacima Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), potres se dogodio na dubini od sedam kilometara. Epicentar je bio 14 kilometara udaljen od Ljubuškog te 31 kilometar od Mostara. Potres se, kako stoji u reakcijama na stranici EMSC-a, osjetio i u Hrvatskoj. 

"Dobro treslo par sekundi", "Bio je dosta jak, ali kratak", "Najjači od zadnjih par i najdulje trajao", "Bio je dosta jak", neki su od komentara ljudi koji su osjetili potres. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Haha
19:21 11.07.2023.

Dosta jako je drmnulo, vertikalno. Srećom,kratko. Široki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije