Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jačine 3,9 stupnja
Povratak na članak

Potres zatresao riječko područje: 'Čula se tutnjava, a onda kao da je netko kuću gurnuo'

Epicentar je u zaleđu Crikvenice, koje je manje naseljeno pa ne bi trebalo biti štete, istaknuli su hrvatski seizmolozi.

Komentari 5

Avatar 2222
2222
03:43 14.05.2020.

Tocno sve vise potresa na tlu balkana .srednja dalmacija je podkopana rudnicima a primorje isto od rudnika kamenog uglja i Ulja koje se potrazuje u moru i kopnu..Nemamo ministarstva da za to uloze malo truda i novaca mozda bi otkrilili te Yugo-rupe koje su otvorene .

VL
DE
Dex
18:44 13.05.2020.

Kad pogledaš malo bolje svi ti potresi zadnjih dana su u jednoj liniji ... Crna Gora, Dubrovnik, Split, Crikvenica, Udine, Sjever Italije ..... trebali bi geolozi pogledati da ne postoji rasjed kao onaj u Italiji kod kojeg se stalno tresese (samo oko i u zaleđu Ancone je tridesetak potresa u zadnjih mjesec dana)

VL
Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
14:53 13.05.2020.

Trese se Balkan.

VL
DU
Deleted user
12:51 13.05.2020.

uobičajeno je da tlo počne podrhtavati oko 03.00 u noći prije samog potresa, a zašto je to tako nitko ne zna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.