Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao u četvrtak

Potraga za menadžerom Baslera i dalje traje, traže ga i helikopterom

nestali, željko domljanović (1)
Screenshot Nestali.hr
27.02.2013.
u 13:17

Njegova supruga Jagoda poručila je putem Facebooka: "Zahvaljujem našim policajcima, specijalnom odjelu za traganje za nestalima, Gorskoj službi spašavanja, vatrogascima, svim ljudima kojima je posao spašavanje ljudskih života."

Još nije pronađen Željko Domljanović kojega splitska policija, HGSS, rodbina i prijatelji traže od petka, nakon što je u četvrtak otišao s posla u Basler osiguranju i nitko ga više nije vidio. Splitska policija zamolila je građane za pomoć, no nijednu korisnu informaciju još nije dobila. HGSS se u traganje uključio iz zraka. Helikopterom nadlijeću i šire područje ne bi li zapazili bijelu Škodu Fabiju registarske oznake ST-882-UH u kojoj je Tomljanović otišao s posla jer se loše osjećao i rekao da ide k liječniku.

Njegova supruga Jagoda poručila je putem Facebooka: "Zahvaljujem našim policajcima, specijalnom odjelu za traganje za nestalima, Gorskoj službi spašavanja, vatrogascima, svim ljudima kojima je posao spašavanje ljudskih života i obavljaju ga od samog početka profesionalno i požrtvovno. Hvala vam svima. Vjerujemo u njih i činimo sve da doprinesemo u potrazi". 

>> Nestao menadžer Basler osiguranja, danima mu nema traga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije