Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste ga vidjeli?

Nestao menadžer Basler osiguranja, danima mu nema traga

nestali, željko domljanović (1)
Screenshot Nestali.hr
26.02.2013.
u 10:32

Posljednji je put viđen u četvrtak oko 10 sati kada je kolegama na poslu rekao da ide k liječniku jer se loše osjeća. Od tada mu se gubi svaki trag, kao i njegovoj bijeloj Škodi Fabiji registarskih oznaka ST 882 UH

Željko Domljanović, 43-godišnji menadžer u splitskoj podružnici Basler osiguranja, nestao je prošlog četvrtka, a policija, rodbina i prijatelji intenzivno ga traže.

Posljednji je put viđen u četvrtak oko 10 sati kada je kolegama na poslu rekao da ide k liječniku jer se loše osjeća. Od tada mu se gubi svaki trag, kao i njegovoj bijeloj Škodi Fabiji registarskih oznaka ST 882 UH. Mobitel mu je isključen. Domljanović je visok 190 centimetara, srednje tjelesne građe. proćelav je i ima bradu.

– Možemo jedino zamoliti građane za pomoć. Ako imaju ikakva saznanja o nestaloj osobi, neka nam jave. Imali smo niz informacija, sve su odmah provjerene, na žalost još nismo doznali ništa što bi nas dovelo do tražene osobe. Molimo građane da nam, ako imaju neku informaciju o nestalom čovjeku, to jave – pozvala je Ana Čepić iz odjela za informiranje splitske PU. 

– Basler osiguranje Zagreb u ovim teškim trenucima suosjeća s obitelji, rodbinom i prijateljima našeg kolege Željka Domljanovića, voditelja obrade portfelja, tarife i prihvata rizika u regionalnom centru Split. Djelatnici regionalnog centra Basler osiguranja Zagreb u Splitu su u petak, 22. veljače 2013. o nestanku kolege obavijestili Ministarstvo unutarnjih poslova, potaknuti brigom zbog nedolaska g. Domljanovića na posao i ne javljanja na mobitel. Basler osiguranje Zagreb je odmah kontaktiralo obitelj i poznanike g. Željka Domljanovića te i dalje ulaže sve raspoložive napore kako bismo ušli u trag našem cijenjenom kolegi – priopćili su iz Basler osiguranja.

>> U tjedan dana nestalo deset osoba, među njima i 15-godišnja trudnica

Komentara 1

ZJ
Zjako
11:14 26.02.2013.

Nešto puno ljudi nestaje ovih dana, izgleda mi kao otmica za organe ?! Muriju boli briga a mi postajemo roba za dijelove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije