Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Potpuno pijan s dva hica smaknuo ljubavnicu jer ga je napustila žena

\'08.03.2011. Karlovac - Na zupanijskom sudu u Karlovcu pocelo sudenje Mili Knezevicu za ubojstvo. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL\'
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
08.03.2011.
u 17:21

Tugu je očito htio "utopiti" u piću, a kap koja je prelila čašu bio je verbalni sukob s Mirjaninim stricem

Mile Knežević (41) na Županijskom sudu u Karlovcu nepravomoćno je osuđen na 12 godina zatvora za ubojstvo Mirjane Nikolić lani 17. svibnja u Gračacu. Sa čak 2,23 promila alkohola Knežević je ušao u kuću u kojoj je bila Mirjana Nikolić i u nju ispalio dva hica iz pištolja. Zbog krvarenja je uskoro preminula. M. Knežević i Nikolić bili su u ljubavnoj vezi koju su prekinuli nakon što je to doznao njezin suprug koji živi u Subotici.

Potom je to doznala i Kneževićeva supruga, koja ga je zbog toga s djetetom napustila dan prije ubojstva. Tugu je očito htio "utopiti" u piću, a kap koja je prelila čašu bio je verbalni sukob s Mirjaninim stricem Duškom Mandićem.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar babas
babas
11:02 24.03.2011.

Kakva je to budala,to nije za zatvor,to treba pred zid. Srećom žena mu se spasila inače bi budala i nju ubila.

IM
immortella
18:28 08.03.2011.

zapovijed božja: ne poželi tuđeg ženidbenog druga.

AN
Antiša
19:15 08.03.2011.

Ne ubij!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije