Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada zasjedala na Hvaru
Povratak na članak

Potpisani ugovori za otoke vrijedni 5,6 milijardi kuna

Andrej Plenković je iznio podatak kako svaki 33. stanovnik RH živi na otoku, a država svake godina ulaže 1,5 milijardi kuna u otoke, dok je 2017. taj iznos povećan na 1,7 milijarde.

Komentari 4

DU
Deleted user
13:17 26.10.2018.

Sto ova gabrijela zalac zna lupiti ...ali hvala Bogu uvijek ostane ziva...razbacuje se milijardama ...meni se cini da si ona ne zna predociti ni tisucu kuna. .a di su je nasli. .

VL
AN
antonelić
14:51 26.10.2018.

ne priznajem nikakve ugovore dok anemija ne potpiše jamstvenu karticu kao dr.ivo sanader ... u jamstvenoj kartici treba pisati : ad 1. smanjiti ćemo pedeve !... ad 2. spasiti ćemo petrokemiju ( četvrti put ) !... ad 3. otvoriti ćemoo radna mjesta uhljebima ( članovima mladeži hadezea ) !... ad 4. spasiti ćemo grupu borg i brodogradnju sa tuđom lovom !... ad 5. podići ćemo povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu što će donijeti blagostanje našim pučanima dvonožnim papkarima !...

VL
SA
sani1
14:48 26.10.2018.

Moš si mislit. Sad će svi Hrvati iz Zagreba na otoke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.