Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA ODBLOKIRALA SRBIJU
Povratak na članak

Potpisan sporazum o udžbenicima za hrvatsku manjinu

- Danas je dobar dan za hrvatsku manjinu u Srbiji - kazao je ministar Stier koji je od povjerenika za proširenje dobio jamstvo da će osobno nadgledati provedbu sporazuma

Komentari 3

Avatar navijač
navijač
13:00 24.12.2016.

Kako su ispunili uvijete, ako su kako kažu Hrvati imali sva prava?

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
10:32 24.12.2016.

Sad će Vučić proglasiti pobjedu! Hahahahaha....

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:15 24.12.2016.

O Bogo, dobri naš hrvatski Bože, hvala ti gdje čuo i nečuo, što si nam poslao svoje izaslanike Vrhovnicu Madonu Kolindu BBh (Briselsko-Bilderberško-hrvatsku) i novog Poglavara Mesiju Andreja BBh, koji stameno stoje na braniku Hrvatstva i postižu nove veličanstvene pobjede za svoju neovisnu državu i Tvoj vjerni narod. Istina postoje i Nevjerujući Tome, izrodi koji su prodali svoju dušu Nečastivom, kako bi mogli da šire alarmantne glasine o nečasnoj kapitulaciji naših stožernih branitelja, tvrdećii da se tu ne radi o veličanstvenoj pobjedi, već o čistoj kapitulaciji pred istočnim remetilcima, a koja je samo upakovana u paket sa vrpcom na kojoj piše: Ponovna pobjeda Hrvatstva nad istočnim remetilcima. Po ovima hrvatski herojski dvojac sa transatlanskim kormilarom se busa u već pomodrela vjerodomoljubna prsa, kao neki primati, koji povremeno napušta svoja redovna staništa u toplim rektumima transatlanskih gospodara, te do mile volje dreči i kevće na istočne remetilce, dok na njega ne podviknu naši gospodari, nakon čega ovi podviju repove i odrade zadanu im domaću zadaću, a za nagradu mogu se ponovno uvući u svoja ugodna redovna staništa. Naravno da ova bogohulna izmišljotina prodanih duša ne može proći kod vjerodomoljuba, koji po još jednoj pobjedi, u ekstazi dočekuju Božićne Praznike, pjevajući hrvatsku verziju Aleluje, kojom hvale i slave Tebe dobri Hrvatski Bože i tvoje izaslanike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.