Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DVORCU ORŠIĆ

Potpisan sporazum o izgradnji Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra

bolnica
Foto: Anto Magzan/Pixsell
04.11.2015.
u 20:35

Usuglašen je stav da je trenutni prostor bolnice neprimjeren

Sporazumom o izgradnji Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, koji je potpisan danas u dvorcu Oršić, Ministarstvo zdravlja preuzelo je obvezu zgradu nove bolnice kandidirati za novac iz europskih fondova.

To je ministarstvo tek jedan sudionika u ovom projektu, za koji su sporazum potpisali te u kojem će sudjelovati Ministarstvo kulture, Zagrebačka županija, sama bolnica i općina Donja Bistra. Sa svih tih adresa usuglašen je stav da je trenutni prostor bolnice neprimjeren i kako je najprihvatljivije rješenje izgraditi novu bolnicu.

Ovaj sporazum je prvi korak u realizaciji tog velikog projekta.

>> Sv. Katarina pacijente prevozi zrakoplovima

Komentara 1

DU
Deleted user
03:21 05.11.2015.

Bravo! Jos jedan dokaz da se moze kad su prave osobe na pravom mjestu. Nesebican rad uvijek donosi pozitivan rezultat. Svako dobro osoblju bolnice i ravnatelju dr. Renatu Mittermayeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije