Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u moru

Potonuće broda kod Libije: Poginulo više od 60 migranata?

Migranti
Foto: Reuters/PIXSELL
01.07.2018.
u 21:35

Jedan dužnosnik libijske obalne straže je rekao da je spašen 41 migrant nakon havarije broda na kojem se nalazilo 104 migranata

Strahuje se da je više od 60 migranata smrtno stradalo nakon što je potonuo brod u kojem su se nalazili u moru kod Libije u nedjelju, što je druga takva nesreća u dva dana.

Jedan dužnosnik libijske obalne straže je rekao da je spašen 41 migrant nakon havarije broda na kojem se nalazilo 104 migranata, pa se pretpostavlja da su 63 stradala.

Isti dužnosnik je rekao da službe pomoći nisu našle tijela unesrećenih. U petak se prevrnulo plovilo s više od 100 migranata na putu prema Europi. Šesnaest ih je spašeno i  pronađeno je devet tijela, prema podacima obalne straže. Za sada nema podataka o sudbini preostalih migranata.

Migranti
1/10
Ključne riječi

Komentara 6

DR
Drmiha
23:39 01.07.2018.

zalosno da su toliki zivot izgubili i nadam se da ce shvatiti da ne krecu vise prema eu jer je opasno a i nitko ih nece.

KE
kelab
03:35 02.07.2018.

Ovo nie moje misljenje nego odraz stanja vecine u EU: brothers and sisters; you are not welcomed; non estan bienvenidos; vous n'etez pas bienvenues; sie sind nicht wilkomen; stay where you are, i mean in your country.

VR
Vrac666
11:07 02.07.2018.

Ovdje više vlastite države ne žele ni nas a kamoli vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije