Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažno se predstavljao

Potjera u Puli: Autom bježao policiji, otpao mu kotač pa se zabio u drugo vozilo i nastavio pješice

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
19.06.2023.
u 13:32

Muškarac se, prilikom obavljanja obavijesnog razgovora, pokušao samovoljno udaljiti iz prostorija policije te su zbog toga policijski službenici nad njim uporabili sredstava prisile

Muškarac (32) obijesnom vožnjom ugrozio je sigurnost prometa u Puli, izvijestila je Policijska uprava istarska te opisala detalje. Jučer, 18. lipnja, oko 4.10 sati policija je na raskrižju Radićeve i Rovinjske ulice uočila osobni automobil koji se kretao većom brzinom. Policijski službenici pokušali su zaustaviti vozača, no on se oglušio na svjetlosne i zvučne signale te nastavio vožnju kroz nekoliko ulica povećavajući brzinu i čineći veći broj prometnih prekršaja.

Dolaskom u Ulicu Sv. Polikarpa, uslijed neprilagođene brzine kretanja i udarca u povišeni rubnjak, s automobila je u jednom trenutku otpao kotač te je vozač udario u parkirani osobni automobil u vlasništvu 27-godišnjaka. Nakon izazivanja prometne nesreće, vozač i putnik u vozilu trčeći su se udaljili od vozila.

VEZANI ČLANCI:

"Policijski službenici su ubrzo pronašli 37-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, za kojeg je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je bio putnik u vozilu. Nedugo potom policija je zatekla i vozača, 32-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji kod sebe nije imao dokumente kojima bi dokazao identitet pa se lažno predstavio policijskim službenicima kako bi izbjegao odgovornost za navedeni događaj", navode iz policije.

Muškarac se, prilikom obavljanja obavijesnog razgovora, pokušao samovoljno udaljiti iz prostorija policije te su zbog toga policijski službenici nad njim uporabili sredstava prisile. Tada, naglašava policija, nitko nije ozlijeđen. Vozač je, također, odbio test na droge. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

VIDEO Vožnja koja je prethodila stravičnoj nesreći u Buzinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije