Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.06.2014. u 13:55

Potezi Crvenog križa razočarali više nego neuspjeh Vatrenih

Otkako je startalo SP, moram priznati da se na mom TV-u vrte samo utakmice i analize istih. Uopće ne znam što se događa u zemlji i svijetu, ako se to ne odvija na “planetu” zvanom Brazil. I zato me, na dnevnoj bazi, uspijeva šokirati emisija Brazuka, tj. pokušaji duhovitosti kojima je “obogaćena”. Tu je i neizostavna Tina Katanić koja uistinu izgleda senzacionalno i koja, priznajem, zna pjevati, ali kada treba izgovoriti više od dvije rečenice strahujem da će prestati disati boreći se s naglascima...

Nakon dugo vremena bacila sam oko i na središnje informativne emisije. Na RTL-u se Igor Bobić, u razgovoru s predsjednikom, čudio kako eto kockice javno pokazujemo dok igra reprezentacija, ali ne i kad država slavi rođendan. Predsjednik, je, pokušavajući obraniti nedostatak nacionalnog ponosa pak Kovačeve pulene prekrstio u kockaste i dao odgovor koji to zapravo nije. Zanimljivo, skandal s Crvenim križem koji novac za pomoć potrebitima oročuje dok stanovnici poplavljenih područja hranu dovoze iz Brčkog, dobio je skromnu minutažu u posljednjim minutama RTL-ove središnje informativne emisije. Šteta. Jer taj je potez Crvenog križa ljude razočarao puno više od ispadanja Vatrenih s SP-a.

I Nova TV Dnevnik je otvorila Danom državnosti i prepucavanjima SDP-a i HDZ-a koji se ne mogu dogovoriti ni kada spomenuti valjda obilježavati. Kažu HDZ-ovci “ljudi su zbunjeni”. Ma ljudima je samo važno da si uspješno spoje što više neradnih dana, ionako ne znaju koji se praznik slavi. Pokazala je to zorno anketa.

MINUS

Exluziv tabloid trebao bi trajati puno kraće, bili bi zanimljiviji, blokovi reklama ne bi bili nepodnošljivo dugi, a i neke posvudše ostale bi gdje im je i mjesto - izvan etera

PLUS

Sjajne sportske minute na Novoj TV dale su sjajan prikaz zbivanja u Brazilu. I uspješno izignorirale da je izbornik Kovač proglašen najljepšim. Pa nije to izbor za Miss

>> Štimac još nije prežalio što mu je Kovač uzeo radno mjesto

Komentara 2

DU
Deleted user
09:02 27.06.2014.

Samo naivni Hrvati, koji stalno imaju kratko sjećanje, dali su novac CK. Oni koji su se već opekli u sličnim akcijama, donirali su direktno i to će nastaviti dalje, Da bi se situacija pojasnila, treba znati da hrvatskim Crvenim križemm upravlju HDZ-ovci, od Franje Gregorića nadalje. A kad je netko iz HDZ davao u tuđe džepove?

OB
Objektivno...
15:58 26.06.2014.

Bilo bi jako zanimljivo napraviti ove tri usporedbe: 1) Koliko godišnje sjedne na račun Hrvatskog nogometnog saveza, a koliko na račun Hrvatskog Crvenog križa? 2) Koliki je godišnji prihod najbolje plaćenog "Crvenog" a koliki "Vatrenog" 3) Koliko iz praračuna "sjedne"ne" na račun HNS a koliko na račun HCK? I onda podpitanje; koliki su prihodi humanitarnog izbornika a koliki vatrenog izbornika. A koliki stotinjak humanitarnih "trenera" na terenu... Neki bi se možda i iznenadili... Kako su i jedni i drugi daleko od prosjeka Jedino što najvjerojatnije nije slično je da manekenke još uvijek ne hrle toliko u naručja humanitaraca koliko u naručja nogometaša. Tu se onda otvara pitanje manekenki i Caritasa Čujem da u jednom... ma ... bolje da šutim... Nego, jel točno da je danas na Hrvatskom radiju "humanitarni Ćiro" izjavio da nakon više od 40 godina što je igrao za Crvene razmišlja o povlačenju iz ove humanitarne Prve lige?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije