Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN POTEZ
Povratak na članak

Potez koji će oduševiti učenike: Učiteljica objašnjava zašto je ukinula domaću zadaću

Svoju odluku obrazlaže nedostatkom studija koje dokazuju da domaća zadaća poboljšava akademske učinke učenika.

Komentari 5

AR
arwin
16:11 24.08.2016.

NWO.

VL
HA
hajduk1966
16:14 24.08.2016.

Valjda ima vlada i ministarstvo koje te stvari odlucuje,tko je uciteljica da donosi uredbe Glupost

VL
IM
Immanuell
17:26 24.08.2016.

Da me nisu prisiljavali da i nakon nastave u turbo režimu razmišljam kako bih riješio domaće zadaće, nikad ne bih neke stvari posložio u glavi. Oduvijek sam volio čitati znanstveno - popularnu literaturu, enciklopedije, obožavao sam zemljopis, kemiju, ali ako ste mi nametnuli da moram(!) nešto što mi je dosadno i što mi netko zapovijeda da naučim napamet, dobijem rogove. Međutim, kroz vrijeme čovjek shvati da nije sve samo u onome što se tebi sviđa, moraš i ono drugo što ti ne paše. Stoga držim ovu odluku dotične učiteljice neozbiljnom i dobrim temeljem za razgovor s njome od strane njezina direktora.

VL
NA
Nale50
16:36 24.08.2016.

...u potpunosti podržavam kolegicu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.