Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Posvađali se u automat klubu pa nasrnuo nožem na njega

Automat klub
Pixabay/Ilustracija
21.06.2022.
u 08:03

Napadača su, u daljnjem napadu, spriječili drugi gosti kluba nakon što ga je prethodno napadnuti uspio srušiti na tlo

Muškarac (43) koji se sumnjiči za pokušaj ubojstva nije završio u istražnom zatvoru već su mu određene mjere opreza, pa je ŽDO Velika Gorica koje je protiv njega pokrenulo istragu, na tu odluku uložilo žalbu. Sumnjiči ga se da se 15. lipnja oko 3 sata u jednom automat klubu prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio s 40-godišnjakom.

Pozvao ga je da izađe iz kluba, a kada je 40-godišnjak to napravio, sumnja se da je 43-godišnjak na njega nasrnuo. Pri tome je iz džepa hlača izvadio preklopni nož te ga je u više navrata ubo u gornji dio tijela. Nanio mu je dvije ubodne rane torakalnog dijela prsnog koša. Napadača su, u daljnjem napadu, spriječili drugi gosti kluba nakon što ga je prethodno napadnuti uspio srušiti na tlo.

Tužiteljstvo je tražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, no sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici smatrao je da će dovoljne biti mjere opreza, pa je tužiteljstvo na tu odluku uložilo žalbu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije