Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije sestre

Posvađale se s majkom na putu pa je bacile pod vlak!

smrt,pruga,tijelo
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
18.11.2013.
u 14:41

Nesretna 50-godišnjakinja stradala je kada se s neposlušnim djevojkama tijekom puta upustila u žestoku obiteljsku svađu

Dvije Egipćanke (21-godišnjakinja i 23-godišnjakinja) ubile su majku bacivši je pod vlak. Nesretna 50-godišnjakinja stradala je kada se s neposlušnim djevojkama na putu upustila u žestoku obiteljsku svađu, piše Emirates 24/7. Nakon što je zaprijetila mlađoj od njih, sestre su se udružile, uhvatile je i bacile kroz prozor.

U vagonu je u trenutku zločina bila i treća, najstarija sestra sa suprugom. Vidjevši što se događa, 27-godišnja je žena vrisnula, a njen suprug zatražio da se zaustavi vlak. Policija je privela dvije djevojke.

>>Beskućnik ubio 90-godišnjaka i pojeo mu srce i jezik!

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:14 18.11.2013.

" Vidjevši što se događa, 27-godišnja je žena vrisnula". Najslađe se nasmijem našim "novinarima".Zamislite,ona je vrisnula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije