Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski ministar:
Povratak na članak

'Postoji 4000 sojeva koronavirusa koji prouzročuju COVID-19'

Svi proizvođači, među kojima su Pfizer/BioNTech, Moderna i Oxford-AstraZeneca, traže načine da poboljšaju svoja cjepiva kako bismo bili spremni na bilo koji soj, a trenutačno postoji oko 4000 sojeva u svijetu, istaknuo je Zahawi

Komentari 4

AA
aabbcc
12:15 04.02.2021.

..traže načine da poboljšaju svoja cjepiva _ Treba da cekamo ko baba Markel a ne da trcimo ko magare pred rudo!

VL
SI
sisavac
10:46 04.02.2021.

a dal tih 4.000 sojeva virusa ima neku regionalnu pripadnost? pa da znamo da recimo kineskog soja ima tolko, japanskog tolko, istočnoeuropskog tolko, zapadnoeuropskog tolko, sjevernoameričkog tolko, južnog tolko, afričkog tolko... čisto da se imamo čime zabavljati, čiji virus je opasniji.

VL
IB
iva.begovic
23:37 04.02.2021.

Ako bi mogla birati odabrala bi rusko cjepivo ali obzirom na nedostupnost nikako se procijepit ni Astra Zeneca cjepivom.

VL
IB
iva.begovic
23:34 04.02.2021.

4000 je mutacija, a ne sojeva jer 2 ili više uspješnih mutacija tj. onih koje se održe i dalje šire, predstavlja novi soj. Svaka mutacija nije novi soj, novih sojeva mislim da je tek nekoliko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.