Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je priznao

Postavljao sigurnosne kamere u domove pa gotovo 10 tisuća puta promatrao intimne trenutke parova

Ilustracija
Pixabay
27.01.2021.
u 16:24

Zabilježio je u kojim su domovima privlačne žene, a zatim se u više navrata prijavio na račune tih klijenata kako bi uživo gledao njihove najintimnije trenutke

Tehničaru sigurnosne kompanije iz Texasa koja postavlja kamere prijeti i do pet godina zatvora nakon što je priznao da je više puta hakirao sigurnosne kamere postavljene u domovima klijenata. 

Telesforo Aviles (35), izjasnio se krivim na optužbe za računalnu prijevaru. Pristupio je kamerama više od 200 klijenata i to više od 9.600 puta u periodu od četiri i pol godine, piše ABC7

"Zabilježio je u kojim su domovima privlačne žene, a zatim se u više navrata prijavio na račune tih klijenata kako bi uživo gledao njihove najintimnije trenutke", priopćilo je tužiteljstvo dodajući kako je gledao video zapise golih žena i parova za vrijeme seksualnih aktivnosti. 

 

Komentara 1

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
16:32 27.01.2021.

Pao mi je sad na pamet film Sliver sa S. Stone i W. Baldwinom. Očito ga je i ovaj lik gledao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije