Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na djelu
Povratak na članak

Postavio kameru kako bi otkrio tko mu krade stvari iz ulaza, ali ovog lopova nije očekivao

Redovito su mu nestajali otirači, krpe za brisanje i slične sitnice koje, mislio je Senthil, nitko ne bi ukrao

Komentari 3

Avatar acivij
acivij
00:29 28.02.2021.

Članak se vrti već desetak godina .... vuf.. vuf.. ..."Kradljivac" najvjerojatnije više ne krade otirače, nego je na psećem nebu (nadam se da je tamo pronašao neke nove otirače). Mene bi zanimalo jesu li vlasnici otirača, koji su ostali iznenađeni,ni, još uvijek iznenađeni ili ih je iznenađenje već prošlo. ....................................................................................................................................................................... "ostali su iznenađeni" ........................... koliko se mora ići u školu /faks za ovakav umosklep?

VL
Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
11:00 28.02.2021.

Kada nema neki srpski test protiv Hrvarske onda pišete još veće gluposti!

VL
ST
Stipan56
22:35 27.02.2021.

aaaa novinara, taj isti članak je bio u ovo vrijeme i prošle i predprošle godine i to se vrti već desetak godina !! Tipićno hrvatsko novinarstvo ,šaka jada ništ koristi !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.