Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:
Povratak na članak

'Josipović sve više podsjeća na snahu iz Šume Striborove'

Ivo Josipović u Fužinama je komentirao tvrdnje HDZ-a po kojima bi se trebao ispričati njihovim biračima. Istaknuo je kako HDZ nije proglasio lopovima, nego samo citirao presudu zagrebačkog suda.

Komentari 254

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:30 31.12.2014.

Uz ovako uspješne ministre kao Grčić (vidi ekonomski razvoj) ili Arsena Bauka (vidi popis birača) ili inteligentne poput Milanke Opačić (šarena laža) - Josipović ne može izgubiti. Svaki donosi barem 100 000 glasova. Navodno je i Angela Merkel tražila Josipovića i Milanovića da im daju Grčića barem na šest mjeseci na posudbu da "sredi" njemačku ekonomiju. Nisu se dali.

VL
DU
Deleted user
14:42 31.12.2014.

Dva puta su biraci nasjeli lijepim rijecima, treci puta nece koliko god i Jusipovic i Milance to prizeljkuju. A sada kada ruzne maske ovih crvenih lopova do kraja padnu, svakome ce u RH postati jasno koga treba birati i tkoo je jedini dobar izbor za novog predsjednika! Kolinda sigurno pobjedjuje!

VL
NI
ninja72
14:25 31.12.2014.

Ma nema on vremena za nista ; umorio se muteci jaja za fritaju!

VL
DU
Deleted user
14:40 31.12.2014.

Cekamo Josipovicevu ispriku.

VL
SA
sablja810
14:45 31.12.2014.

Josipovica ? Takvog uvijanja nije bilo u posljednjih 25 godina, najveci kameneleon.

VL
LI
Livi
14:41 31.12.2014.

Nazalost dragi hdz-ovci, ovo se nece cuti na ztv. HRT-u, RTL-u ili Novoj. Cuje se ono sto oni gusle. Vama nista drugo ne moze pomoci nego da skupite sve govore mrznje Josipovica, Milanovica, Rakara, Jovanovica, Stazica, onog mladog dubrovackog SDP-ovca, te psihopate (toboze psihologa) Horvata (takoder clana SDP-a i cak prijatelja Josipovica) pa da ih u pisanoj brosuri dadnete KOLINDI na dan suceljavanja ili da idete od vrata do vrata i ponudite na uvidaj hrvatskoj javnosti za usporedbu vrijedanja ove grupe mladih hdz-ovaca Varazdina i svih drugih. Tek to ce mozda otvoriti oci jos uvijek mnogima koji misle da Josipovic voli cijeli hrvatski narod. Jer on je nenadmasan u kameleonstvu. Culi smo ga u izbornoj noci i culi smo ga sinoc u cestitanju Nove godine.

VL
SA
sablja810
14:42 31.12.2014.

A sta nije istina sta se sve 45. godine dogadalo ?! Pa cak i 46. iako rata vise nije bilo. Ali i kasnije za vrijeme yusufslavije. Trebali bi dati interview ovi sa Golog Otoka, sta se tamo dogadalo. Pocinjene zlocine i maltretiranja treba procesuirati. Najveca nepravda je optuzba za ratni zlocin u Domovinskom ratu i nelogicnost. To je racun sto RH nema Vanjsku politiku i nema je i danas. To se nije smjelo dogoditi. Kakvi ratni zlocini prema agresoru ?! Toga nigdje nije bilo samo u RH.

VL
SA
santos008
14:37 31.12.2014.

Jesu li zivi roditelji Ive Josipovica,ja ga jos nikad ni na slici nisam vidio sa roditeljima.

VL
BB
boze.bili
14:42 31.12.2014.

šta drugo očekivat od nasljednika komunističke parije nego prljavština kako su i naučili od svoih predaka to im je u genima.i dobro je rekla antunovićka josipović to uvijeno a kad vidi da mu gori pod nogama onda počne da riga sve ono dok je uvijeno pričao sad vidimo skim posla imamo i tko ga nezna skupo bi ga platio a tko ga zna nebi dao ni lipe za njega tolliko o njegovoj vrjednosti.

VL
SA
santos008
14:41 31.12.2014.

''bubalamala'',HDZ-ovci jos ne kradu djeci novac od Exskurzije za ''Vijagru''

VL
FA
Fake
15:33 31.12.2014.

Ma tu je sve jasno.Sada se vidi kultura i snaga jedne Kolinde naspram nesposobnog Ive koji iz nemoći i straha a bez ikakvog programa blati Kolindu na svakom koraku dok ona poziva na zajedništvo hrvatskog naroda bez da vrijeđa ikoga.Kada se predcednik IKADA ogradio od teških i uvredljivih riječi koje dolaze sa njegove strane?NIKADA!Uz to,ne samo da se ne ograđuje već se i sam služi takvom primitivnom retorikom.Sramotno.O vladi i vrlim ministrima da i ne govorimo kao ni o Milanoviću koji jedino zna Kolindi i HDZ-u pripisivati nešto što je bilo a za što su krivci odgovarali kao i njegovo mantranje o HDZ-u kao zločinačkoj organizaciji a da ne pomete u svom dvoru gdje ima kriminala preko ušiju ali to naravno ne vidi.Tako je to kada se nema kulture,plana i programa kako Hrvatsku izvući iz ponora.Tada blati HDZ jer crveni su genijalci u tome.

VL
JU
jure777
14:52 31.12.2014.

Josipović udara na Kolindu da je ista član „stranke koja je opljačkala hrvatski narod“ i štošta još…..a neće da se ogradi od svojih kadrova, onih koji kažu „sve je to bilo po zakonu“…., Kolinda, a isto tako i Tomislav Karamarko su se po stoti put javno ogradili i kazali gdje je mjesto onima koji su krali…. iz svojih redova su očistili te iste, što Josipovićevoj ekipi ne pada niti na kraj pameti….. Nadam se da su naši građani prihvatili, što se vidi po koaliciji svih domoljubnih stranaka, da je ovaj HDZ potpuno nova stranka koja čvrsto stoji na putu njenog utemeljiitelja dr. Franje Tuđmana, te da je uloga Tomislava Karamarka u Mesićevim redovima bila ta da razotkrije suradnike onih kojima se sada sudi u Njemačkoj….

VL
JU
jure777
14:57 31.12.2014.

Proanalizirajte samo izjave Milanke Opačić, Zorana Milanovića i Ive Josipovića koje su nakon objavljenih izbornih rezultata uputili glasačima Ivana Sinčića (Milanka Opačić), Kolinde Grabar Kitarović (Milanović i Josipović) pa se uvjerite jesu li to ljudi koji se busaju u prsa da su oni predstavnici vlasti svih građanki i građana republike Hrvatske...

VL
GO
google385
15:31 31.12.2014.

uhvatila josipovica panika I vjerovatno nebi proso ljecnicki test u nekim zapadnim zemljama koji prolaze svi prefsjednicki kandidati

VL
DD
ddh
15:15 31.12.2014.

Nije dobro da se jedan gosp. Reiner sa Jandrokovicen postavlja pred komunisticke ideolosko i materijalno korumpirane Josipoviceve medije i da uopce odgovaraju na pitanja tih Josipovicevih provokatera i "izumioca Josipovicevih istina". Treba imati snage i reci tim i takvim medijima jedno veliko NE. Nek idu kod Josipovica, pa nek ispituju njega i njegove istomisljenike poput Pusica i Terselicke. A nek ne truju narod sa propagandom za Josipovica, jer se sve kad tad na kraju placa. Ja sam prvi Vecernjak kupio 1959-e, a danas je definitivno dan kad se taj Vecernjak kupio zadnji puta. Te nakad umjerene novine su se sa propagandom za Josipovica pretvorile u nesto, sto polako slici na "Stürmer" koji je izdavao Hitlerov Streicher. A sa tim pamfletima, a i sa njihovim Führerom sa Pantovcaka ja ne zelim imati nikakva posla.

VL
PI
pismeni
15:39 31.12.2014.

U zadnje tri godine javni dug povečan je za 70.000.000.000,00 kuna. Jučer kroz trezorske zapise Ministarstvo financija za dodatnih 640.000.000,00 kuna. Što će nam predsjednik u bankrotiranoj državi!

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
16:19 31.12.2014.

nedavno je ljubavnica jednog aktualnog ministra slupala službeno vozilo marke golf....ne sjećam se da postoji odredba po kojoj niži službenici imaju na raspolaganju službena vozila a ne sjećam se niti da je državni odvjetnik reagirao na očit kriminal i zločin

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
16:00 31.12.2014.

sjećam se kada je otac aktualnog premijera milanovića za svoj "vrijedan tromjesečni rad " u nadzornom odboru PBZ bio nagrađen sa 2 milijuna kuna....trebalo je progurati prodaju banke i dokapitalizaciju. ne sjećam se da je milanović senior završio u zatvoru za taj zločin

VL
KS
krseljak.srnova
15:48 31.12.2014.

Prava vrijednost Kolinde je poziv na zajedništvo.Situacija u Hrvatskoj to traži.Mi svi zajedno moramo pokrenuti Hrvatsku,svatko od nas mora samo na to misliti.Nažalost ima onih koji ne žele bolju Hrvatsku.Međusobna optuživanja ne vode ničemu.

VL
Avatar Bog_i_Hrvati
Bog_i_Hrvati
18:34 31.12.2014.

Bravo ljudi, odlična usporedba. Bahati Milanović, jovanović, stazić i slični, godinama vrijeđaju i omalovažavaju sve skupine ovog društva.Ne treba stalno šutjeti.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.