Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Poslovni suicid'
Povratak na članak

Poslušajte kako se voditelj Radija 101 u eteru obračunao s vlasnikom!

Cijelo obraćanje Matka Antolovića, koje je počeo riječima "ono što ću sada učiniti može se nazvati pravim malim poslovnim suicidom", možete poslušati u snimci s YouTubea.

Komentari 6

DU
Deleted user
14:08 22.05.2014.

ma hoću reći dečko je još mlad, nije se dobro snašao, previše koristi riječi Hrvatska, Hrvatski, da je tu drugarica Vrabec ona bi znala što treba reći, recimo pomoć građanima,bivšoj Jugoslaviji, regionu (ovo regionu jugosi obožavaju), dečko ne daje tebi plaću Tomas već Soros fundation ili tako nešto trebalo bi potražiti točan naziv na Wikipediji

VL
DU
Deleted user
13:39 22.05.2014.

Marko, meni je lako reći bravo majstore, ali ti ćeš mislim nadrapati ... jer to tako ide. Ali nije mi lako reći da mi je drago da sam tvoju izjavu čuo na svoje uši i to mi je ulljepšalo nee dan, ne tjedan, nego cijeli mjesec. Respect do bola!

VL
AP
apolon
14:23 22.05.2014.

Prestao sam slušati (i vjerovati) taj radio u vrijeme kada je Zrinkica odlepršala na Pantovčak ostavljajući (i- njenom zaslugom) bankrotirani radio na cjedilu... Radio je završio upravo na način kakvim su ponekada, opravdano napadali "konkurenciju". Ostaje za utjehu da 101-inicaiju". Ostaje za utjehu da 101-inica više neće pomoći Josipoviću !

VL
OB
Objektivno...
15:23 22.05.2014.

Kad mi Hrvati ne bi bili g...a ko što ponekad jesmo, onda bi se jednako zauzeli za ovog novinara kao i za poplavljene Ali, mi najčešće guramo glavu u pijesak misleći da se to događa drugima, a ne nama A A takvih frau gazdarica imaš na svakom koraku Ne samo privatnika, nego onih koji sišu proračun Bravo novinaru!

VL
Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
14:07 22.05.2014.

Matko imaš moju beskrajnu podršku! A za ova s...a o tome kaj voda ide i za Srbiju bi trebalo ograničenim budalama zauvijek zabranit bilo kakvu mogućnost ostavljanja komentara. Potopljeni smo trenutno svi i niti jedan izgubljeni život ili dom zbog poplave ne može biti sveden na razinu crvenih i crnih. Pomažemo LJUDIMA!!!

VL
DU
Deleted user
13:43 22.05.2014.

Pametan čovjek, možda je vidio da je sve namjenjeno Srbiji posto slavonci bas ne simpatiziraju ljevicare

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.