Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Poslovni suicid'

Poslušajte kako se voditelj Radija 101 u eteru obračunao s vlasnikom!

Matko Antolović
Foto: Matko Antolović/Facebook
22.05.2014.
u 13:01

Cijelo obraćanje Matka Antolovića, koje je počeo riječima "ono što ću sada učiniti može se nazvati pravim malim poslovnim suicidom", možete poslušati u snimci s YouTubea.

Voditelj Radija 101 Matko Antolović, poznatiji pod nadimkom Matan, u eteru se obračunao s vlasnikom popularnog zagrebačkog radija Thomasom Alexanderom Thimmeom.

Povod za poruku vlasniku i njegovoj supruzi bila je informacija da je vlasnik Radija 101 pokušao obustaviti akciju tog radija i Crvenog križa "Budi moja voda" u kojoj se donira pitka voda stradalima u Slavoniji.

"Pljuska onima kojima je ta voda nasušno potrebna"

– Ovo sam odlučio podijeliti s vama jer pokušaj obustavljanja akcije ''Budi moja voda'' doživljavam kao pljusku ljudima koji rade na ovom radiju, slušateljima koji su se akciji odazvali, a napose onima kojima je ta voda nasušno potrebna, a to su narodi Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije – kazao je u eteru Antolović koji je svoju poruku vlasniku počeo riječima "za ideale ginu budale".

Otkrio je da ga je zbog toga što je na koncertu u povodu 30 godina rada Radija 101 rekao "puno je važnije ono što vam prešućujemo od onog što vam govorimo" telefonski zvala supruga vlasnika Alexandera Thimmea i rekla mu da "takvi ispadi strahovito štete imidžu firme i da se njezino strpljenje po pitanju njegovih nestašluka bliži svome kraju".

– Otac sam malodobne djece s kojima, kao i s nezaposlenom nevjenčanom suprugom živim u unajmljenom stanu i imam kredit. Više od 20 godina s više ili manje uspjeha liječim se od depresije. Zapošljavanje u Hrvatskoj i nije bajno i dobiti otkaz u ovo današnje vrijeme nije nešto što biste mogli poželjeti – kazao je Antolović te dodao kako bi možda i potrpio takve "packe" da nije bilo najave ukidanja akcije "Budi moja voda".

Cijelo obraćanje Matka Antolovića, koje je počeo riječima "ono što ću sada učiniti može se nazvati pravim malim poslovnim suicidom", možete poslušati u snimci s YouTubea.

>>Radio 101: 30 godina medijskog čuda

>>Matko Antonović: Ovu nominaciju ne smatram toliko osobnim postignućem, koliko zajedničkom zaslugom nekolicine kvalitetnih ljudi

Komentara 6

DU
Deleted user
14:08 22.05.2014.

ma hoću reći dečko je još mlad, nije se dobro snašao, previše koristi riječi Hrvatska, Hrvatski, da je tu drugarica Vrabec ona bi znala što treba reći, recimo pomoć građanima,bivšoj Jugoslaviji, regionu (ovo regionu jugosi obožavaju), dečko ne daje tebi plaću Tomas već Soros fundation ili tako nešto trebalo bi potražiti točan naziv na Wikipediji

DU
Deleted user
13:39 22.05.2014.

Marko, meni je lako reći bravo majstore, ali ti ćeš mislim nadrapati ... jer to tako ide. Ali nije mi lako reći da mi je drago da sam tvoju izjavu čuo na svoje uši i to mi je ulljepšalo nee dan, ne tjedan, nego cijeli mjesec. Respect do bola!

AP
apolon
14:23 22.05.2014.

Prestao sam slušati (i vjerovati) taj radio u vrijeme kada je Zrinkica odlepršala na Pantovčak ostavljajući (i- njenom zaslugom) bankrotirani radio na cjedilu... Radio je završio upravo na način kakvim su ponekada, opravdano napadali "konkurenciju". Ostaje za utjehu da 101-inicaiju". Ostaje za utjehu da 101-inica više neće pomoći Josipoviću !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije