Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na gradilištu

Poslovođu izbo 17 puta nožem jer mu je opsovao oca

\'Stjepan Maurovic i njegova zarucnica Dunja Deanovic \'
Arhiva VL
16.06.2011.
u 19:15

Slaven Maurović (27) tereti se za teško ubojstvo Srećka Radića (41) i pokušaj teškog ubojstva R. G. (29), djelatnika Zagrebgradnje

ZAGREB – Osjećaj poniženja te često vrijeđanje i podcjenjivanje, koje je kulminiralo u trenutku kada mu je poslovođa opsovao mrtvog oca u grobu, bili su okidač koji je Slavena Maurovića (27), prema nedavno podignutoj optužnici Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu, ponukao na stravičan zločin.

Tereti ga se za teško ubojstvo i pokušaj teškog ubojstva jer je 18. ožujka 2011. na gradilištu Zagrebgradnje u Palinovečkoj ulici hicima iz pištolja te sa 17 uboda nožem usmrtio svog poslovođu Srećka Radića (41). Sukobili su se nekoliko dana prije na gradilištu u Rovinju nakon čega je Maurović dao otkaz, vratio se u Zagreb te preko oglasnika kupio pištolj. Sačekao je Radićev povratak u Zagreb, a onda ga napao.

Pri tome je ranjen i R. G. (29), djelatnik iste tvrtke, kojeg je Radić iskoristio kao živi zid. Maurović je pucao u obojicu, a kada se R. G. odmaknuo, Maurović je pucao prema Radiću. Nakon što je ovaj pao, Maurović ga je 17 puta ubo nožem.

Komentara 40

A5
anita 55
22:22 16.06.2011.

ponekad, mozda si u pravu. Meni vecina ljudi kaze da sam predobra za ovaj svijet. Ja sam od malih nogu uvjek voljela ljude i mir boziji.

VR
vrisak
00:13 17.06.2011.

Jasno mi je da poslodavaca ima pravi kretena.... ipak niko nema peavo ubiti necijeg sina, muza, oca i tako dalje....da ga je ovaj sastavio sakom i izgubio posa to bi razumila...nemogu razumit kada je neko kolkulira uzeti neciji zivot i ugroziti druge zivote.... mozda frajer iz ovog nesto nauci.... ipak cinjenica je da je uzeo tudji zivot...

OB
-obrisani-
20:49 16.06.2011.

Zašto je tako teško biti klulturno biće? Zašto je lakše biti prostačina i primitivac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije