Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A IMAO JE DOBAR PLAN...

Poslovni prostor pretvorio u laboratorije marihuane. Našli mu 13,6 kilograma trave i 168 stabljika

Foto: PU zagrebačka
1/5
24.06.2022.
u 15:08

Improvizirani laboratoriji nađeni su na području Maksimira, a sumnja se da je u njima 49-godišnjak duže vrijeme uzgajao marihuanu.

Dobar "poslovni" plan imao je 49-godišnjak, a plan mu je  funkcionirao sve dok mu s nalogom za pretragu na vrata nije pokucala policija.

Kako je priopćila zagrebačka policija, pretražili su mu poslovni prostor kojeg je on, kako se sumnja, vrlo inovativno pretvorio u tri zasebne prostorije u kojima je onda napravio tri improvizirana laboratorija za proizvodnju marihuane. Improvizirani laboratoriji nađeni su na području Maksimira, a sumnja se da je u njima 49-godišnjak duže vrijeme  uzgajao marihuanu.

Policija je našla šator, uređaje za osvjetljavanje, filtriranje i protok zraka kojima su stvoreni uvjeti za umjetni uzgoj biljki. Našli su i 168 stabljika marihuane, visoke između pest i 160 centimetara te 13,6 kilograma marihuane, koja je bila pakirana u tri plastične vreće.  "Poduzetnik" je  priveden, dok mu je urod zaplijenjen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije