Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad HDZ-ovca
Povratak na članak

Poslovna i politička ‘demontaža’ braće Brkić

Jozo Brkić: Očekivano je da nadležne državne institucije nadziru poslovanje poduzetnika, ali je neshvatljivo da se mimo zakona provodi hajka na pojedinca, usmjerena jedino na to da se stvori negativan dojam i da mu se nanese šteta

Komentari 125

ZI
Zir
07:35 07.05.2019.

Bravo Iva, iz pouzdnih izvora .......... i uvijek prodje kako vidim. Ti si muza novinarstva, kao sve nase Ive i Ivane!!!!

VL
DU
Deleted user
07:58 07.05.2019.

Još jedan dokaz socijalističko partizanskog mentaliteta našeg sustava. Radi političke nepodobnosti brata Miljana nužno je u skladu sa novinarskim tradicijama iz prethodnih razdoblja uništiti mu i brata Jozu. Još se i postavlja i pitanje odakle Jozi novce za najam tolikoo lokala. Predlažem Ivi da to pitanje postavi australskom veleposlanstvu. Zato dragi iseljenici i ostali poduzetnici investirajte u Hrvatsku i budite podobni jer onda možete nećete morati plaćati najmove, možda će te besplatno desetljećima uživati u državnim stanovima itd.

VL
ZI
Zir
08:04 07.05.2019.

Izgleda da se blize neki izbori, vidim da se antife bude i komentiraju, ili se bude sami ili ih bude obaveze prema stadu???

VL
MM
mmaraci4
07:28 07.05.2019.

Brkić je pravi primjer kako mediji i novinari narodu pune glave bedastoćama i marginalnim stvarima da ne bi ,recimo pričali o sramoti koja se zove dane lukajić

VL
MI
Mimizo
07:16 07.05.2019.

brkiću ništa još nije dokazano ni presuĐeno što vama ne smeta da svaki dan čovjeka pljujete pa kad novinare tuže za laži i sumnje onda plačete kada trebate platiti kaznu

VL
MA
marijaqwer
09:33 07.05.2019.

Treba demontirati sustav koji to omogućava ,a ne braću Brkić ( jer će već sutra doći druga braća ).

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:11 07.05.2019.

Iva je bas jedna od glavnih hajkaca i demontera po naputku iz ljevicarskih krugova, uvjek u njenom stilu i sa "pouzdanim izvorima koji zele ostati anonimni..." ona ima najvise takvih izvora, ipak je vjerojatnije da su izmisljeni.

VL
DE
delnice22
11:44 07.05.2019.

Pustite bracu Brkic, oni su domoljubi i maju pravo da rade sto zele.Osim toga clanovi su zlocinacke hdz partije, koja je stvorila zemlju, ljude i dala svima posao i obrazovanje.Ovaj drugi Brkic iz australije je heroj domovinskog rata Koji se borio po plazama australije sa kengurima Koji su tuda obitavali.Zivi vaso i njegov braco domoljub sa 30 poslovnih prostora.Odmah plinske boce na trg ako neko nasteti domoljubima iz bosne.

VL
Avatar comparator
comparator
09:03 07.05.2019.

Sukob dvaju svjetova unutar udbaško-kriminalno-komunističke partije s izdajničkim licem me ne iznenađuje jer raspad te partije se je morao dogoditi još davno prije . Na okupu takav Hdz drži zajednički interes guljenje naivnog naroda koji nema što izabrati na političkojj sceni kad od nečega mora živjeti . Ljudi mogu birati odlazak zauvijek ili se prikrpati lokalnim krvopijama koji će vlastitu mater prodati samo za vlast ili mogu izabrati biti podanici bez izgleda za opstanak i pristati na prirodnu eutanaziju . I Brkići i Plenkovići kao i Kitarovići su jedno te isto beskorisno političko smeće koji pričaju gluposti od kojih se ne živi ali zato boli glava . Ako pogledamo kalendar jasno možemo predvidjeti kako će Kolinda potajno posjetiti Bleiburg ,a Andrej će izjaviti kako Hrvatska čvrsto stoji na putu razvoja ,tolerancije i demokracije samo neće spomenuti kako tu demokraciju određuje netko drugi ,a ne narod ili netko iz Hrvatske nego njegovi sponzori kojih on vjerujem nije ni svjestan .

VL
ZA
zagabria2
09:08 07.05.2019.

Čovjeku koji je uzeo pola zagrebačkih lokala i otvorio 45 firmi je čudno što je nama to čudno. Zar nije mogao sve sa jednom kao ostali, ali u tom slučaju bi se morao plaćati PDV. Vrijeme je da Hrvatska postane normalna država a ne nečija samoposluga.

VL
Avatar MK
MK
08:05 07.05.2019.

SMS-ove Sudaca "navodno" lazirali - a Prostitutke "navodno" prisluskivali… Ja mislim da je na zalost sve "istina", ukljucujuci oni SMS-ovi koje je Mamic izvlacio u svoju obranu… Veci problem je u stvari "prljavstina i koruptnost sustava - ukljucujuci ovakve osobne fiksacije" od toga da je sve izaslo na vidjelo protupravnim radnjama… U vezi proslih Predsjednickih Izbora ipak me zanima ali je konacno istrazeno iz kojeg razloga su rezultatit izbrojavanja iz Rijeke zadnji pristizali u DIP? Nemoze biti da rezultati iz Primorskog Dolca stignu prije nego iz Rijeke! U vezi sutnje u HDZ-u, i to su naznake "osobnog obracuna" ali i od toga od kud stvarno dolaze...

VL
TM
trade_mark
08:59 07.05.2019.

sva sreća da ne živimo u komunizmu. hahaha!

VL
AO
ante.oreskovic75
08:20 07.05.2019.

Dali ovo piše novinarka ili baba vračara za večernji koji je navodno normalni list

VL
DO
doktorica
08:34 07.05.2019.

koliko je još takvih vanzemaljaca?!

VL
Avatar glava
glava
09:37 07.05.2019.

brkić je prije 12 godina bio vozač u jednoj firmi i imao plaču 6000 kn, a danas je težak miljune a brat jozo pere njegovu lovu...pošten rvat i katolik, pošteno zaradio lovu teškim radom a ne politikom, pravi primjer za sve poštene ljude u državi :)

VL
KS
Ksantipa
07:55 07.05.2019.

tTo je naša stvarsnost. Rodijaci su okupirali Zagreb, uz pomoć Bandića. KGK ide tamo i s onim koji ima novac. Sve je to žabokrečina, lopovlu, prevara pokrita domoljubljem. Velike Hrvatine lažu, karadu, bogate se, vladaju.

VL
DU
Deleted user
10:00 07.05.2019.

Poslovanje trgovačkih društava u njegovu vlasništvu u skladu sa zakonima RH. A to tko je i kako napisao te zakone za legalni lopovluk onih koji su na vlasti,o tome nitko ne govori. I vladajučima i oporbi je jdeino bitno da su zakoni tako napisani da se legalno može krasti,ostalo ih ne zanima. Prepisati zakone suca Roya Beana sa divljeg zapada i imat će mo bolje i pravednije zakone nego što ih imamo danas.

VL
Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
11:40 07.05.2019.

Vaso Brkić je alfa i omega "krezave" kradezeovštine. Kada ode cijela ekipa njemu sličnih iz Kra De Zea ja ću se vratiti u HDZ.

VL
GI
GIUSEPPE6464
09:15 07.05.2019.

Gospodin Brkić javlja se na natječaj za svaki prostor sa po par ponuda, nudi basnoslovne cifre kako bi osigurao da dobije određeni prostor. Sve je transparentno, no da li je to moralno upitno je?!?!?!. A što se tiče stanja prostora, svaki prostor je u određeni dan i vremenski termin moguće pogledati za trajanja natječaja, tako da te priče o tome kako ih se daje u najam u stanju bez instalacija i slično su promašena priča.Znači moguće je ocijeniti da li je nešto isplativo ili ne. Koliko je Brkić lokala stavi u funkciju u roku predviđeno ugovorom (tri mjeseca od potpisa ugovora)??? A o MORALNOSTI potpredsjednika Sabora u svoj toj priči bi se moglo isto svašta reći. P.S. Za neke prostore je vrlo vjerojatno i sam gospodin Jozo TRAŽIO da ih se stavi na natječaj...!!!

VL
Avatar antoinette
antoinette
08:55 07.05.2019.

Znači, brača plaćaju za ove nepismene glupe komentare. Kao što nisu sposobni diplomski sami napisati i ukrasti koju milijardu da se to ne skuži (kao drugi iz istog tora), tako ne mogu naći neku pismenu i inteligentnu prodanu dušu da u njihovu korist piše suvisle komentare nego im za mrvice sa stola pišu neki klaunovi.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.