Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
71 OBRTU 3 MILIJUNA KN
Povratak na članak

Poslodavcima za stipendije naučnika 60 milijuna kuna

Novi projekt stipendiranja i naukovanja vrijedan je 200 milijuna kuna

Komentari 1

MA
MarkoMaras
23:07 11.09.2019.

Dosta subvencija! Dosta plaćanja besmislica iz džepa građana! Ako se tradicionalni obrti gase, to je zato što više nisu potrebni. To što su licitarska srca ili šestinski kišobrani vrijedna baština nije razlog da hrvatska vlada oduzima novac od nekog bauštelca da bi platila nekome da ih radi! Jer onda ispada da vrijednost posla ne određuje tržište, nego hrvatska vlada. To je kao da kaže bauštelcu: "od tebe ćemo uzeti novac, jer radiš bezvrijedan posao, i dat ćemo ga onima koji rade vrijedan posao". To je najčistija nepravda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.