Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjetni otpust
Povratak na članak

Posljednji osuđeni iz gospićke skupine u studenome na slobodi

Tihomir Orešković bio je prvookrivljeni u postupku u kojem mu se sudilo zajedno s Mirkom Norcem, Stjepanom Grandićem i Ivicom Rožićem za ratni zločin počinjen u jesen 1991. godine u Gospiću

Komentari 7

OB
-obrisani-
21:12 05.10.2012.

S obzirom za kakvu gomilu smeća se borio pravo je čudo da ilazinakon 2/3 odslužene kazne .dase pitra gomila smrdljivog smeća - većinastanovnika Hrvatske on bi još bio najmanje 20 godina , jer da je bio pametan mogao je upisati neki fakultet i lijepo se oblokavati po studentskom domu ili ako ne to, onda otići u Njemačku i tamo uživati kao izbjeglica. Ovako sad doživljava da predsjednik kojeg je izabrao narod za kojeg se borio danas derneči sa onima koji ne mogu smisliti državu hrvatsku , od te države dobiju daleko više novca nego branitelji i imaju znatno veća prava nego pripadnik specijalne policije ili gardijske brigade .

VL
UR
U-Ras
21:16 05.10.2012.

bijedne li države............. zanima me samo dali je netko od sudaca, tužitelja, raznih predsjednika i ostale političke klike pokušao uopće doći u Gospić 91?! Grad pod stalnim bombardiranjem i napadima a pun petokolonaša kosovaca, četnika, sabotera i špijuna............trebali su valjda uzeti guščja pera i škakljati agresora i pomagače, po gujici. Neka si ti nama izašao, Tiho.

VL
KA
kadulja
21:27 05.10.2012.

danas je josipović održao skup socijalna pravda s naglaskom povratka srba.Skupili su se i oni koji su nosili kokardu i oni koji su djelovali u "pozadini"Koliko sam vidio najglasniji je bio bivši novinar dalekovidnice miloševići oni traže što brže vraćanjee stanarskih prava i još go...no govori o kroatocentričnom školstvu ni to im više ne odgovara.Umjesto da im ovi naši jadnici kažu Hrvati u vojvodini nemaju nikakva prava ,da ne uče po Hrvatskom programu na šta po ugovoru imaju pravo ovi im se klanjaju,

VL
Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
21:31 05.10.2012.

jeste bre eno --apetan Dragan vec 5 godina u zatvoru u kninu,ahahahhahahahahah

VL
KA
kadulja
21:32 05.10.2012.

Koliko prava imaju Hrvati u vojvodini toliko trebaju imati srbi u Hrvatskoj kada u parlamentu srbije budu sjedila tri Hrvata neka toliko njih bude u Hrvatskom saboru ako nema nijednog Hrvata u parlamentu nema ni jednog srbina u saboru čisti reciprotiteti to je to

VL
IV
Ivan1970
21:53 06.10.2012.

U-Ras zar mu je to dalo za pravo da svoje nezdovoljstvo ispoljava mucki ubiajuci civile u ime Hrvatske??? Inace kad su oni poconili ova uzasna zlodjela Gopsic nije bio bombardovan!

VL
Avatar broz
broz
08:42 07.10.2012.

Da je barem bilo više ovakvih u Gospiću 1991 godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.