Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split
Povratak na članak

Komemoracija za dr. Jurića: Dragi naš Ivo, hvala ti na svemu

Župan Splitsko-dalmatinski Blaženko Boban rekao je da je sve ljude vijest o smrti dr. Ive Jurića zatekla u nevjerici i da nije mogao vjerovati da je to istina.

Komentari 3

VE
Vedran123
17:15 14.08.2018.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine... Sa velikom tugom i boli smo primili ovu vijest. Predivan čovjek, čestit, pošten. Prije 12 godina dobili smo bebu koja je rođena sa deformitetom trbušne stjenke. Crijeva su se razvijala van stomaka. Gastrošiza... Prognoza crna...SviSvi su nam prognozirali invaliditet, transplatacije odlazak u Ameriku na lijecenje.. Smrt... Dijete rođeno sa 1.8 kg. 35 dana prije termina. Ali taj veliki čovjek Uspješno ga je operirao više puta i pratio oporavak i rehabilitaciju punih 12 mjeseci. I kasnije tijekom redovnih kontrola... Uvijek pun nade, razumijevanja, utjehe... Uvijek bio na raspolaganju u bilo koje doba,dana i noci... Nikad nije htio ništa zauzvrat ili nešto slično. Danas taj djecak ima 12 godina u potpunosti zdrav, razvija se normalno, igra i trenira nogomet....Hvala Vam šjor Ivo. Hvala splitskim ljudima svugdje su nas divno prihvatili. Veliki gubitak za KBC SPLIT Za grad Split za cijelu Dalmaciju, Hrvatsku pa i šire... Iskrena sućut obitelji JURIĆ i svima koji su poznavali ovoga divnog čovjeka. Obitelj Primorac iz Mostara...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.