Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEP POČETAK

Posljedice lockdowna: U Koprivnici se u novogodišnoj noći dogodio pravi baby boom

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
01.01.2021.
u 17:18

Čak sedam beba rođeno u prvim satima nove godine u Koprivnici

Malena Zita iz Koprivnice prva je beba rođena u tamošnjoj Općoj bolnici u novoj 2021. godini. Na svijet je došla 1. siječnja u 1.14 sati, a bebica i presetna mama dobro se osjećaju.

Do 16 sati u petak, prvoga dana godine, u koprivničkoj je bolnici rođeno čak sedmero djece, otkrila nam je danas dežurna liječnica na odjelu ginekologije i porodništva dr. Smiljka Behin.

„Godina je stvarno jako dobro počela. Dosad je na svijet došlo sedam beba, a još dvije mame se trude“, smije se dr. Behin i domeće kako ljepši početak nove godine nisu mogli poželjeti.

Takav baby boom prvog dana u godini u koprivničkoj se bolnici ne pamti u posljednje vrijeme. Primjerice, lani je 1. siječnja prva beba rođena tek u 21.30 sati.

Čini se kako je čvrsti lockdown zbog epidemije koji je stupio na snagu 19. ožujka prošle godine donio i nešto dobroga. Zatvoreni su kafići, ograničeno kretanje, uveden rad od kuće. Otprilike devet mjeseci kasnije – baby boom u koprivničkome rodilištu. Intenzivna obiteljska druženja učinila su svoje.

Premda još nema službenih podataka, čini se kako će i cijela prošla godina biti bolja od 2019. tijekom koje su u bolnici rođene 794 bebe.

>> VIDEO Fotografije koje su obilježile 2020.

Komentara 9

TO
Tomi
17:56 01.01.2021.

Super

KO
KomentiramRijetkoAliOstro
18:56 01.01.2021.

Divna vijest! Još kad ne bi bilo ovog novog cjepiva koje ima potencijal da svu tu djecu sterilizira :-( #MisliNaSebe #MNS

DU
Deleted user
21:42 01.01.2021.

u svom losem i nesto dobro... umijesto na kavu sa prijateljicama ili na cugu radilo se nesto..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije