Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KĆI PREMINULOG:
Povratak na članak

'Poslije Diklića je umro u mukama'

Otac je operiran osam puta i nakon četiri mjeseca umro je na Rebru

Komentari 4

2X
2Xgeneral
08:13 13.12.2014.

zavjet šutnje nesposobnih doktora jer znaju da i sami mogu biti u tom položaju zbog neznanja!! trebali bi doći vanjski doktori i osnovati tim koji bi kontolirao rad doktora ( što vani i postoji ) i jedva čekaju da netko pogriješi da ga oderu matrijalno ( osiguravajuće društvo a onda i njega sreukovno jer više nema posla ako nema osiguranja)

VL
DO
doktor1
21:05 12.12.2014.

Razina znanja medicine u gradu Bjeovaru je najlošijia u Hrvatskoj. Liječnici na kirurgiji bi mogli napisati knjigu: "Greške u kirurgiji". No najgore od svega je bahatost i prepotencija koja je tipično obrnuto razmjerna s znanjem. K tome u Hrv nigdje nisam vidio niti upoznao liječenika koji služi pacijentu, poglavito u kirurgiji. Takva sredina ne podnosi znanje ili kompetenciju jer ispodprosječni doktori biraju u ekipu lošije od sebe a rezultat je nazadak u struci. Bivši šef kirurgije Vlašić Đuro je zaposlio kandidata koji je studirao medicinu 8-9 godina uz blagoslov Župana Damira Bajsa. Bajs je tada izjavio da njih ne zanimaju kvalifikacije, tko plati taj prolazi. Uz to Diklićev sin je kriminalac koji provaljuje i pljačka po gradu pa je čak sam Diklić izjavio da ga je "zaposlio u bolnici da ne radi pizda..je". Savjet: zaobilazak Bjelovara u slučaju potrebe u najširem luku.

VL
VE
verrmaj
21:33 12.12.2014.

Ovaj mi lici vise na mesara nego kirurga , a za sve sto je napravio da su ljudi umirali krivi su i oni koji su znali sto se desava ali su sutjeli pa su i oni ucestvovali na neku stranu u tim smrtnim slucajevima !!

VL
IB
iva.begovic
10:45 13.12.2014.

Ta je bolnica u županijskom vlasništvu i vlasnik tj. lokalni šerifi (od kojih, izgleda mi često, nema gore kategorije u našem društvu) trebali bi snositi odgovornost. Ne samo ovaj kirurg i ostali liječnici bolnice. Vlasnik i osnivač ustanove, a too je u ovom slučaju županija, trebaju odgovarati pred sudom. Gradonačelnici i župani samo znaju kukati i tražiti više novca kroz veće poreze, a ne rade odgovorno i pošteno za javno dobro. Na ovom se primjeru to lijepo vidi, Bjelovar je mala sredina i sve se znalo i prije, ali županu nije padalo na pamet istražiti i spriječiti tragedije. Župana u zatvor!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.