Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pentagon
Povratak na članak

Američki ministar obrane primio pošiljku sa smrtonosnim otrovom

Pentagon je u priopćenju rekao kako je svoje poštanske prostorije stavio u karantenu te da FBI analizira omotnice

Komentari 6

Avatar javorko
javorko
09:10 03.10.2018.

jel vi stvarno vjerujete da njemu isporuceno pismo s otrovom?Jednom ministru usa?Jeste li svjesni da vlada sad zna u gotovo 90% slucajeva sta tko od nas /njih radi u vecini vremena?

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:49 03.10.2018.

mene fascinira činjenica da 'američke službe povremeno testiraju pakete na ricin', i svaki put kad ih testiraju pronađu ricin, ili pak razne bijele praške, omekšivače, što sve ne. je, treba javnosti stalno ukazivati na opasnost kojoj je izložena država. u jednoj visoko digitaliziranoj americi pismene pošiljke su postale jako opasne. neki dan je konjska kočija udarila čovjeka, veterana iračkog rata, u zemlji u kojoj je pola milijarde vozila na benzin, on strada od drvenog kotača... o jes, psihoza je stanje koje deep state želi produbiti.

VL
NO
nogogaz
07:31 03.10.2018.

Kukavice! Amerkanci muski i demokratski ubijajo cilim svitom bombama minama metcima...a ove kukavice otrovom...mrš!

VL
Avatar matalan
matalan
08:24 03.10.2018.

Amerika je lučonoša demokracije i slobodnog svijeta, Islamoboljševici i Novičok jadna su sredstva mračnjaka s istoka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.