Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJSKI PLAN
Povratak na članak

Divjak: Ne odustajem od obrazovne reforme

Podsjetimo, akcijski plan u srpnju je trebao biti gotov.

Komentari 7

BO
boris
16:06 07.09.2017.

pa mislim da nije normalno da se taj dokument priprema tako "u tajnosti", roditelji bi trebali u tome naširoko sudjelovati, pa radi se o njihovoj djeci, ne može im država niti bilo tko oduzeti ulogu obrazovanja

VL
OB
ObrenM
06:39 08.09.2017.

Zasto dirate ucenu ministricu.Mozda i ona donese Hrvatskoj Nobelovu nagradu,ali iz kemije.Povijest se ponavlja,jer je i komunisticki ministar skolstva Stipe Suvar dobio dobio isto priznanje,jer je u to vrijeme napravio od skolstva govno.

VL
ET
etrao
22:48 07.09.2017.

Ova pojma nema!

VL
Avatar fredi
fredi
19:01 07.09.2017.

Ozbiljno! Ne znam zašto, ali u to je doista teško povjerovati. Gdje su potezi koji to dokazuju?!

VL
DU
Deleted user
23:06 07.09.2017.

Gđa je još jedan opskurni lik iz radionice gosp.Vrdoljaka. Koja opsjednutost informatikom? Blago nama imat ćemo programera već poslije osnovne. Dalje neće trebati ni ići u školu. A ovi novinari, k'o novinari, nije se sjetio nitko upitati, tko će biti dobavljač tih dječijih računala? Od nekud viri gosp.Razdjelnik., samo treba malo pročačkati. A HDZ? Za sve spremni, samo da odrane nacionalni interes, spašavanja gosp.Todorića. Pravi demokršćani.

VL
DU
Deleted user
18:16 07.09.2017.

Jesenti milu bigulicu, ta ministarska gospoja Dvijak dr. Blažica po svim znacima je politički sasvim neuko čeljade koja će do kraja unišiti hrvatski obrazovni sustav jer se u nj razumije kao koza u bubanj. Učinak bi bio potpuno isti da su umjesto nje na ministarsku dužnost postavili Mrak Tariašicu Ančicu, Vrdoljak Iveka, lažnog plemića Beus Gogu, Borić Radojčicu ili čak Pusić Zokija ili Sarnavka Sanjicu. A i dični gospo'n Štromar Peđa, svojevrsni Bob Rock hrvatske politike, savršeno bi odgovarao tom poslu. Kako god se okrene, dobit ćemo školu natopljenu neoliberalom i rodnom ideolgijom koja će od naše djece praviti bogalje isprana mozga koji neće znati čak ni to jesu li muško ili žensko, a kamoli jesu li Hrvati ili, ne daj Bože, katolici. Mašala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.