Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZNA VREMENA

Poseban odnos Tita i kraljice Elizabete: Dva njihova susreta promijenila su svijet, što je bilo tako važno?

20.09.2022.
u 09:30

Velika Britanija stoljećima je imala čvršće veze s Hrvatskom nego s bilo kojim drugim dijelom Jugoslavije, poručila je kraljica 1972. tijekom posjeta Zagrebu

Komentara 79

DU
Deleted user
09:56 20.09.2022.

kakve gluposti... kraljica u istom danu primila ljudozdera iz afrike i jugo koljaca, nes ti promijenjenog svijeta. kakvo odurno umivanje tog propalog rezima.

OL
olujasviholuja2
10:11 20.09.2022.

"Imali su poseban odnos" , pa i Tito je kopirao kralicu, pa je živio ko kralj, desetak vila, jahta, fine aute, fine cigarete, najbolja odjela(armani)...... , a furao se na socijalizam i bezklasno društvo🤣🤣🤣🤣

KO
koraknaprijed
10:36 20.09.2022.

I Adolf je imao vrlo dobre odnose sa Engleskom kraljevskom obitelji, koja je razlika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?