Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispitani su
Povratak na članak

Posavec i Kovač pušteni na slobodu, USKOK nije tražio određivanje istražnog zatvora

Njih se trojica sumnjiče u poprilično bizarnoj priči jer se Kovača sumnjiči da je lažirao prijeteće SMS poruke, u čemu su mu spomenuta dvojica pomogla. Nakon toga je, kako se sumnja, Kovač  u kampanji za lokalne izbore pričao kako prima prijetnje smrću, zbog toga je imao policijsku zaštitu, a čak se u javnosti zbog toga što je izmislio - rasplakao.

Komentari 7

PO
polifonije
09:48 11.09.2021.

Svi Međimurci znaju da Međimurjem nakon zločinačkog komunizma vlada leva mafija koji pljačkaju, maltretiraju, ponižavju jadan narod koji svoj spas vidi u iseljavanju. Ni jedno radno mjesto ni poziciju ne može dobiti netko tko nije iz krugova levih poput ravantelja za cest, doma umirovljenika i svega ostalog

VL
PA
Palooka
08:28 11.09.2021.

Nakon što su se organi pravosuđa energično obračunali s kriminalom u HDZ-u, konačno su krenuli i na groznu međimursku kriminalnu hobotnicu.

VL
ST
strahimir
14:19 11.09.2021.

Jasno je da su veliki mafijaši pritisnuli Posavca da sve prizna da se ne počne odmatati klupko velikog organiziranog kriminala oko dodjela fingiranih poslova i netrensparentnih natječaja. dobro ga je podučio učitelj i kum čačić

VL
BI
Borg i Hrvati
09:09 11.09.2021.

Jedino smo mi hadezeovci pošteni lopovi. Mi kad maznemo barem pošteno maznemo i zato smo kraljevi igre koju smo i sami izmislili "Tko je jamio jamio". Što će naivcu 10 000? Ne može ni dnevnicu platiti odvjetniku.

VL
Avatar kumic
kumic
13:39 11.09.2021.

Ovo je dokaz kak je to strašni kriminal,hdz-lopovi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.