Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladajuća koalicija
Povratak na članak

Posavec: HNS mora napustiti HDZ prije rekonstrukcije. Iz stranke reagirali na njegove izjave

Kao što smo više puta istaknuli, HNS kao liberalna stranka poštuje razmišljanja i stavove svih svojih članova i legitimno je da kandidat za predsjednika stranke iznosi svoje osobne političke stavove, čak i kada je u njima usamljen, stoji u reakciji HNS-a

Komentari 17

Avatar Untouchable
Untouchable
15:31 17.07.2019.

Što je sa Cigajnerima?

VL
DU
Deleted user
13:23 17.07.2019.

Ti,ja i Matija...žena i ja i danas umiremo od smijeha na kampanju ovih luzera..ahahah

VL
BL
blackpetar
14:45 17.07.2019.

da hoce konačno nestat sa političke scene,sve stranke su u par deka al ovaj HNS je strava

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
13:20 17.07.2019.

Kak doći u medije? Moraš napadati, vrijeđati, lupetati... Lakše je to nego reći nekaj pametno. Za to vrijeme po Međimurju caruju njegovi vrli glasači iz one povlaštene manjine.

VL
DU
Deleted user
18:06 17.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, ma mena bolan frke. Njegovoj banskodvorskoj ekscelenciji Andrjuši P. ovih dana, na žalost, "ne cveta cveće u njegovo preduzeće", al' to je prolazna slabost i unatoč tomu što taj županski gospo'n Posavec Matijaš prijeti povlačenjem HNS-a iz Vlade, Pa nek' idu, bilo im sa srećom! Njegova ekscelencija Andrjuša P. može popuniti Vladu novim ministrima kad god se sjeti. Barem tridesetak aspiranata i pretendenta na pet-šest ministarskih mjesta već je pripravno k'o zapeta puška, čekaju samo poziv Andjušin. Kad ne bi moglo drugačije, Andrjuša P. još uvijek u Vladu može pozvati mostovce, što ne bi bilo ništa neobično, jerbo ionako se sve svodi na to da sjaše Kurta e da bi uzjah'o Murta. Osim toga, čemu uopće služi Vlada? Tko točno odgovori na to pitanje, osvaja nagradni bon od 50 kuna koji će moći potrošiti u svim boljim trgovačkim kućama.

VL
RP
rpzagreb
17:43 17.07.2019.

Cijela ova naša politička scena je civilizacijsko i moralno dno.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
20:20 17.07.2019.

Ovo sto on govori zele svi, a simptomi sunda ga najvise napadaju trolovi adz zadruge

VL
OK
okvals54
17:55 17.07.2019.

Au kako"inteligentnu" facu ima ovaj Posavec,kak pravi Međimurec.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.