Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Poruka je jasna: Reforme nemaju alternativu

Treba nam porezni sustav koji bi bio po mjeri poduzetnika, dok bi istovremeno podupirao temelje socijalne države

Komentari 12

Avatar speak_loud
speak_loud
18:51 23.09.2020.

Trebamo ovo, trebamo ono, a nitko da prstom mrdne.

VL
DU
Deleted user
19:50 17.10.2020.

Bate, pratim politiku od daleke 1967 godine, tada bijahu svako malo naslovi " Moramo da se reformišemo", Reformisanje nikako da krene", od tada pa do danas promjene su očite , iskorak milenijski vidljivo u naslovu "Reforme nemaju alternativu" danas.

VL
KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
09:22 24.09.2020.

Gdje je nestao JANAF sa reklamnog panoa? Mogla bi nestati i PODRAFKA! hehe

VL
IK
ikbmibm
22:43 13.01.2021.

Premijer je obećao reforme u drugom mandatu. Eto ,dočekali smo obećanje.

VL
BA
Barbasmora
09:39 24.01.2021.

Ova politika sve zna i to fino objasni lipim ricima....ali prvo je Bog! On je sebi izabrao nas veliki, povijesni, nepobjediv i bogubojazan slavni Cro narod! Di su nove Crkve!? Di je pomoc države svecenicima?! Cak u potresu ostecene Cerkveve jos se ne obnavljaju! Hoce ki imat prednost u obnovi gospodarstvo ili Bog, to vas pitam!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
09:35 24.09.2020.

Hdz i reforme..molim vas lijepo pa taman su sve posložili od izbornog zakona preko referenduma do okupiranja trodiobe vlasti...

VL
BU
bulja
16:51 03.11.2020.

hrvatska vise nema alternativu za nista

VL
ST
stefj
08:37 23.09.2020.

Reforme javnog sektora, to je bit svega. I dok nećemo imati izvoz nekih 60% BDP-a i to izvoz proizvoda i usluga s visokom dodanom vrijednošću, ništa od svega... Malo smo tržište, pa nismo interesantni za investicije okrenute prema domaćem tržištu, kompletna radna snaga je otišla, tako da nismo interesantni niti za investicije u proizvodne pogone. I to je to, kasno smo se sjetili, sad je gotovo... No, i dalje se ništa ne mijenja, osim priče o reformama nismo vidjeli ništa. Udio poreza i države u BDP-u sve više raste, javne strukture bujaju, privatni sektor je zapravo sve manji i slabiji... I te priče o samodostatnosti? Znači li to da se poljoprivreda mora okrenuti prema masovnoj, jeftinoj proizvodnji? Koju onda svi moramo žestoko subvencionirati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.