Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti veleposlanici
Povratak na članak

Poruka diplomata vlastima: Nastavit ćemo motriti što se to događa u Hrvatskoj

Vrhunac 'sukoba' dogodio se kada je predsjednica diplomatima poručila da se nemaju što miješati u unutarnja pitanja države

Komentari 123

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:19 18.04.2016.

Motrili su oni i za vrijeme domovinskog rata pa smo svi vidjeli šta su, ko su i kakve su im namjere.....

VL
TZ
tibold.zvonimir
00:31 18.04.2016.

Prvo neka ta gospoda srede slobodu medija u svojim kucama. Pa i tada nemaju sta za reci drugima. Dosta su ti kolonisti sr..ali po nama

VL
AU
aunick
04:51 18.04.2016.

Ti isti Dilomati su prihvatili cetnicke vojvode, Nikolica i Vucica kao svoje pouzdane partnere iako su ova dvojica bili ukljceni i organizatori agresije na susjedne narode, iako ni danas ne priznaju srbijanske zlocine niti odluke Haskog suda pa cak ni genocid u Srebrenici. Za ove diplomate to je sve potisnuto potrebom dnevne politike iz koje je Hrvatska, tjerajuci pravdu, iskocila. Nesmijemo pokleknuti, sve optuzbe treba brisati razumom i mudroscu nikako pravdanjem vec svojim pravom jer smo mi Hrvati u posjedu nase Hrvatske. Ne Austrijanci, ne Nijemvci, Ne Amerikanci posebno ne Nizozemci koji su predali narod Srebrenice srbijanskim koljacima.

VL
PI
pinkec
00:24 18.04.2016.

Evo nam opet "dobronamjernih" sugestija i ucjena iz Medjunarodne Zajednice u toku i nakon zadnje srpske agresije na Hrvatsku sa embargom na oružje, kojom su onemogućili našu obranu, odobravanjem kradje Ljubljanse Banke, Haaški sud i razno-razni uvjeti i ucjene za pristup u EU, i td! Ako smo konačno normalna država, sa hrvatskom Hrvatskom Vladom, a jesmo, vrijeme je konačno počnimo energičnije štititi svoje nacionalne interese! I nikako popustiti neprijateljskim ucjenama za smjenu naših Ministara, jer bi to bio početak našeg kraja, naše slobode i neovisnosti!

VL
MA
matejcro
01:28 18.04.2016.

Za povrat zidovske imovine treba se obratiti lijevoj opciji. Jasno je kao dan cija djeca zive u tim stanovima i to je razlog premoci lijeve opcije u velikim gradovima.

VL
PP
pp
00:39 18.04.2016.

Bezobrazluk i neokolonijalni pristup. Šta si oni umišljaju tko su.

VL
DU
Deleted user
04:46 18.04.2016.

Sloboda medijima je u svim formama i po tome je Hrvatska vodeca u svijetu. Lazi i klevete nigdje nisu dozvoljene... Ali nazalost za to Hrvatska nema dobre odbrane. Najbolji advokati sudci su u starijim demokracijama kao na primjer US. AkoAko treba zaposliti te i da vidis kako se puni proracun.

VL
AU
aunick
04:35 18.04.2016.

To sto ce uvazeni gospoda diplomati nastaviti motriti sto se desava u Hrvatskoj je otkrivanje hladne vode. To je duznost svakog diplomata da u zemlji u kojoj je akreditiran kao diplomati motri pa cak i spijunira u korist i zaa interest svoje zemlje. Necu nabrajati sve te diplomate poji su zdusno radili protiv Hrvata i slobode hrvatskog naroda jer se njihova sramnog rada Hrvati dobro sjecaju. Nije problem sto oni motre, vec kad pocnu da agitiraju. Predsjednica je mozda trebala traziti od gospode diplomata da budu konkretni i svoje procijene podkrijepe cinjenicama jer misljenja Pupovca i Lekovica nemogu predstavljti dovoljno realnu ocjenu stanja sloboda u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
03:26 18.04.2016.

Ovakvo ponašanje Jenki si ne bi mogli dopustiti niti u nekoj srednjoameričkoj banana državi. Ne ću sad razglabati o tome što bi se "njihovim ekselencijama" dogodilo u Rusiji da se ponašaju na ovakav način, ali se može uzeti primjer Češkee gdje je tamošnji Jenki veleposlanik letio naglavačke iz rezidencije češkog premijera Zemana nakon pokušaja, samo pokušaja, nediplomatskog ponašanja. Sigurno bi se tim diplomatskim štetočinama isto ili slično dogodilo i u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj... Ako ovakvo ponašanje prođe bez primjerene reakcije hrvatske vlasti, onda nam država niti ne treba, a HDZ će samo još jednom dokazati da nema nikakve razlike između njih i SDP-a.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
23:16 17.04.2016.

Može, a mi ćemo malo pratiti što se događa u zločinačkoj državi Izraelu. Nekako je zločinački Izrael nepravedno medijski zapostavljen od kako je počelo ovo s ISIL-om, pa je čak i Kraus digao svoju malu glavicu.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
04:14 18.04.2016.

Grabar Kitanovic je dala na znanje da se nitko nema pravo mjesati u unutarnje poslove Hrvatske!. Dali to odgovara ili neodgovara strancima i Medijima to je pravo Hrvata koje se treba po zakonu postivati. Ukoliko se bude nastavljalo javno prigovaranjeje Hrvatska ima puno pravo da optuzi sve one koji uznemiravaju Hrvatske unutarnje poslove koji rade svoj posao. Svako mjesanje stranih drzava i Medija u unutarnje poslove Hrvatske se smatra narusavanje mira u Hrvatskoj i po tom pitanju se narusava Hrvatski ugled u svijetu i usporava daljnje napredovanje u vanjskoj politici mirovne svrhe. Ovakovo ponasanje nam samo potvrdjuje da su ti koji se probaju mijesati u unutarnje poslove Hrvatske Birokrati koji narusavaju svjetski mir umjesto da ga podrzavaju. Grabar Kitanovic po tom pitanju treba cestitati da je na vrijeme stala na put narusavanju unutarnjih poslova Hrvatske na koja Hrvatska ima puno pravo da stiti svoja prava u unutarnjoj politici Hrvatske. Hrvatskom vladaju Hrvati i Hrvati vode unutarnju poltiku Hrvatske a stranci se samo mogu slagati ili neslagati tom politikom ali u nikom slucaju da vode propagandu protiv te politike jer im to zakon neodobrava vec ih opkrivljuje za mjesanje u unutarnju politiku Hrvatske! Bravo Grabar Kitanovic u obrani Hrvatskih Prava!.

VL
MO
morituriite
00:14 18.04.2016.

Kolinda, tjeraj te "zabrinute" veleposlanike kući i neka to bude jasna poruka da se nemaju što miješati u naše stvari. Neka traže drugu državu u kojoj će šefovati ili neka idu svoju državu uređivati po svom ukusu.

VL
PI
pinkec
07:24 18.04.2016.

Samo vi motrite! I mi smo motrili za vrijeme i nakon srpske agresije na Hrvatsku sa embargom na oružje, odobravanjem kradje Ljubljanse Banke, Haaški sud i razno-razni uvjeti i ucjene za pristup u EU, i td! Ako smo konačno normalna država, sa hrvatskom Hrvatskom Vladom, a jesmo, vrijeme je da konačno počnemo energičnije štititi svoje nacionalne interese! I nikako popustiti neprijateljskim ucjenama za smjenu naših Ministara, jer bi to bio početak našeg kraja, naše slobode i neovisnosti!

VL
IR
iraira
05:14 18.04.2016.

Stranci se miješaju jer nekolicina jadnika javno blate domovinu. Niti jedan Austrijanac će javno reći da je nešto trulo u Austriji. Niti jedan Amerikanac će reći da je Amerika negdje u svijetu agresor reći će da je neki potez bio pogrešan puno košta ili tako nekako. A kod nas je popularno blatiti domovinu javno u društvu stranaca. E tu je problem. Demokracija je diktatura većine nad manjinom i svi trebaju radit za dobrobit domovine. Tako je u Austriji. U Hrvatskoj manjina ili oporba si uzima za zadatak blaćenje domovine 4 godine i ništa drugo. Tu je razlika izmedju suvremene demokracije i naše transitne i nedomoljubne.

VL
IB
ivica.barac.62
02:28 18.04.2016.

Neka ameri vode brigu o njihovom Donaldu Trampu , jer po njemu Hrvati bi trebali napraviti kineski zid prema Srbiji.

VL
Avatar Getrib
Getrib
11:09 18.04.2016.

Ima još naivaca koji misle da je Hrvatska samostalna i nezavisna od gazdi zapadne demokracije, prema kojima se vodi ulagivačka i poltronska politika dok se prema narodu pokazuju mišići.

VL
I1
ing-12345
06:56 18.04.2016.

Ovim veleposlanicima bi bilo boje da pogledaju što takozvani reformirani četnici rade.

VL
BE
BEASY
07:52 18.04.2016.

Tako je i Mišo Platini došao Hrvate učiti POŠTENJU i demokraciji,a poslije se ispostavilo da je fukara LOPINA belosvetskog formata.Prema tome Hrvati odjebite ljigave veleposlanike i neka uče svoju decu govna jesti.

VL
DU
Deleted user
07:22 18.04.2016.

kada su drugovi preuzimali sve medije bilo je to ok jer su usput "liberalizirali" sve vrednote drustva, ustali pored crkve...sve protiv cega se bore "moderne" demokracije kojiima je cilj napravi od drustva skup pojedinaca koje ce kasniej lakse porobljavati i njima upravljati

VL
KK
klara.kos.73
08:15 18.04.2016.

imate vi dosta sranja u vlastitim zemljama , tako a možete tamo motriti stanje. Hrvati su napokon shvatili da nam nema života ako se ne poorvede lustracija jer ova crvena gamad je infilrtirana u sve pore društva-s time da imaju nekoliko utvrda počev od Filozofskog fakulteta u Zagrebu, HAZU-gdje one stare vukojebine samo mudro šute ne izjašnjavaju se o nićemu, HINA.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.