Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Porezno rasterećenje puka je želja kojom će se opet licitirati

Porezno rasterećenje puka je želja kojom će se opet licitirati

Komentari 6

DU
Deleted user
10:01 05.09.2017.

Dajte, da vidimo tko je sve u tom stručnom timu. Što se kriju stručnjaci?

VL
OV
Ovozemaljski
07:53 05.09.2017.

Sa nizim porezima povecava se gospodarska aktivnost, a smanjuju cijene sto dovodi do pozitivnog kruga povecanja proizvodnje, vece potraznje, smanjivanja nezaposlenosti i vracanja vanjskog duga... Samo niti jedan ministar to nece napraviti zato sta bi morali podijelit malo otkaza u javnim i drzavnim sektorima i njima je svima vise stalo do jedne ovce nego do cijelog stada...

VL
Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
07:10 05.09.2017.

Imamo Hrvatsku i mora se porez povečati za 100%.

VL
VL
vladimir964
08:00 05.09.2017.

Gospodarski, a ujedno i socijalno najrazvijenije i najosjetljivije su zemlje s najvećom poreznom stopom i - dakako najmanjom stopom gospodarskoga kriminala i utaje poreza. U tim za nas nedostižnim zemljama se dakako željeznom rukom utjeruje porez, međutim za sve to zauzvrat država vraća kvalitetnim zdravstvom, prvorazrednim školstvom i socijalnom skrbi. Sve je pitanje provođenja zakona, plus kulture naravno. Prije samo stopedeset godina Šveđani su doslovce gladovali, Finci dva puta ratovali protiv Rusije, Danci i Norvežani opustošeni od Nijemaca - pa ipak, pogledajte, gdje su stigli. Prava sloga naroda, jasna koncepcija i pogotovo strpljenje i požrtvovanje (plodove danas započetoga tek će uživati dva naraštaja kasnije) radi čuda. Ali kako napisah, za to valja željeznom rukom provoditi zakone.

VL
DU
Deleted user
08:44 05.09.2017.

....hrvatska nema strategije niti ju je ikada imala osim osamostaljenja.političari rade stihijski i kako bude bit će..

VL
KS
krao_sam
11:32 05.09.2017.

ljudi nikako da shvate da vecim porezom naša djeca imaju hranu na stolu. evo primjera,djeca od susjede, medicinske sestre dobiva plaću od države,a odakle državi novci ako ne dobije od poreza. a jeste smiješni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.