Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba protiv sive ekonomije
Povratak na članak

Poreznici i carinici opet u akciji. Provjeravat će tri djelatnosti, a stižu i na Ultru

Nadzori će se s posebnim naglaskom provoditi na jadranskoj obali i otocima, svakodnevno uz 24 satnu nazočnost na terenu

Komentari 11

DU
Deleted user
18:48 10.07.2019.

Kad ćete provjeravati učinak uhljeba u javnom sektoru, nebrojenim agencijama i udrugama koje žive od nas koji punimo državni proračun? Da smanje njihov broj na neki razuman iznos, bilo bi ga lakše napuniti.

VL
MA
Marcos
18:50 10.07.2019.

Kad ćete provjeravati činovnike šta ne rade svoj posao zabušavaju spavaju na poslu,na godišnjem su svaki dugi tjedan?

VL
DV
dvorskaluda
17:24 10.07.2019.

Koliko čitamo, stalno provjeravaju iste djelatnosti. Kada će provjeravati bravare, građevince, servise za čišćenje, električare, arhitekte, keramičare, vodoinstalatere..? i kada uoče nepravilnosti za koje je nadležan Državni inspektorat - jave li im to ( ne plaćanje prekovremenih, prikriveni ugovor o radu koji se vodi kao honorarni rad, nepoštivanje sigurnosnih propisa...?

VL
PA
Prosvijećeni apsolutist 2
18:41 10.07.2019.

Turistička sezona je podbacila, a nema više ni mladih vozača jer su otišli u Irsku. Shvatite ljudi, Hrvatskoj treba novaca.

VL
MS
mihovil.strujic
19:01 10.07.2019.

Kad ce se netko shetiti da carini zabranj da hoda okolo po bilo kojem poslu osim carinjenja robe prenesene preko drzavne granice?

VL
Avatar raco
raco
08:01 11.07.2019.

Koja smo mi policijska država postali, svagdje sam bio ali nigdje toliki nadzori u turizmu nisu viđeni, od Kanara-Turske, Grčke, Tunisa, Portugala, Italije, i svagdje cvijeta i turizam, ima i sive ekonomija, koje-kakvih preprodavača ali kod nas stalno neki nadzorii i kontrole i to nad ovim malim obrtima i djelatnostima. A milijarde su zamračene u sumnjivim poslovima na višim razinama. Fuj.

VL
SJ
Samo ja
19:11 10.07.2019.

Ketering?

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:50 10.07.2019.

Samo dajte, potjerajte i ovo malo sirotinje šta je ostalo radit u Hrvatskoj, otimajte narodu nemilice, udarajte kazne gdje god i kome god stignete, mučite ih i razvaljujte po sudovima, otmite im stanove i kuće, širite strah i beznađe, uskratite im sve u životu, ponizite ih i sramotite na svakom koraku kako kod kuće tako i po svijetu usmeno i pismeno, ne libite se pokazat svoju moć, bogatstvo, limuzine, tajnice, hotele, putovanja, zakuske i prijeme, jer vi ste vlast, skojevska vlast ne bilo koja vlast, sve do jednog ljepog dana kad sve u životu krene nizbrdo i sav gnjev ovog naroda vama za vratom, nadamo se da nećete molit za milost, vjerujte mi dobit ju nećete ma koliko jako cvilili, ende.

VL
MI
miki45
10:04 11.07.2019.

zasto ne kontrorirate nazivi menedzere koji dovode cajke --i razne jeli oni placaju porez imaju nekoliko razlicitih drzava autoregisrtacije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.