Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FISKALNE AKTIVNOSTI
Povratak na članak

Porezna uprava kreće u pojačani nadzor tri županije na Jadranu

Nadzori fiskalizacije provodit će se očevidom na terenu u poslovnim prostorima poreznih obveznika

Komentari 7

Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:15 30.07.2018.

a što im najavljujete koja dva dana će biti pojačan nadzor ... treba ih kontrolirati cijelu godinu pogotovo one što imaju dostavu ...od njih račun dobiti je jednako kao i jackpot

VL
KV
ka-vuk
12:32 30.07.2018.

kad bi samo doveli reda na Brač i Hvar u godinu dana bi nestao dug HZZO-a. Užas koliko se vara. Ako i dobijete račun što je gotovo nepoznanica taj račun je bar dva tri put već bio u opticaju. Alii izgleda da je to područje zabranjena zona za inspektore. Nek dokažu da nije tako.

VL
Avatar marela
marela
12:56 30.07.2018.

Najava poreznih nadzora vezanih za fiskalizacuju je totalna glupost. Porezni nadzor izdavanja racuna nema svrhe ako se ne radi popis zaliha. Poreznom obvezniku u trenutku kontrole može štimati blagajna,ali popisom zaliha se vrlo cesto utvrdi manjak,sto je neoboriv dokaz dada se promet ne evidentira .....

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:35 30.07.2018.

Država trba donijeti pravedniji okvir za obrtnike u kojemu neće biti parafiksalnih nameta. Država otima od obrtnika, a oni pokušavaju oteti SVOJE od države.

VL
RI
rightside
18:38 30.07.2018.

super, a je ti smiju u istru? mislim pitam jer tamo caruje istarska porezna uprava i istarski inspektori,,))))))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.