Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO NAS ČEKA
Povratak na članak

Porez na dohodak nakon reforme neće plaćati 1,4 milijuna ljudi

Ministar financija Zdravko Marić predstavio porezne promjene vodstvu HDZ-a i Mosta, Božo Petrov kaže da idućih nekoliko dana još neke stvari treba usuglasiti

Komentari 5

DU
Deleted user
13:51 27.10.2016.

opet uzimaju lovu od građana......sve je isto, samo na drugi način organizirano... aparat je prevelik a treba promjeniti i izborni zakon...

VL
VE
verica2
14:33 27.10.2016.

Da je vlasti zaista stalo do povecanja nataliteta, faktor za uzdrzavano dijete bio bi 0,5 za prvo, 07 za drugo, 1 za trece itd. Od osnovnog osobnog odbitka (neoporezivog iznosa place) kao sto je bilo uvijek do sada. Dakle, ako je osnovni osobni odbitak 3800 kn, faktor za uzdrzavano dijete omra biti 0,5; 0,7; 1 od tog iznosa, a ne od 2600.

VL
Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
13:41 27.10.2016.

ovo je put u propast! trebalo je najprije smanjiti državne rashode da deficit prijeđe u suficit, a onda početi sa smanjenjem poreza! za godinu dana opet će biti rupa u proračunu i rast poreza! loše radi nova vlada!

VL
TH
than
13:57 27.10.2016.

Tresla se brda rodio se mis. Preljevanje iz supljeg u prazno. Lokala ce izgubiiti 4 milijarde, dignuti ce komunalije sto ce osjetiti oni najsiromasniji, koji od svega ovoga nemaju nikakve koristi. Dakle nastavlja se superhik efekt, uzmi sirotinji da das bogatasima.

VL
PR
promill
23:29 27.10.2016.

"a nakon njegove reforme još 500 tisuća građana prestat će biti obveznici poreza na dohodak" U svakoj normalnoj državi teži se da što više ljudi plaća porez, a u ovoj suludoj je uspjeh ako svi građani postanu toliko siromašni daa ne plaćaju porez! E pa bravo ministre i premijeru!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.