Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAST U AUSTRIJI
Povratak na članak

Popuštanje upitno: Virolozi strahuju da će do Uskrsa imati dnevno 5.000 novozaraženih

Prema njihovom mišljenju, brojke tjedno rastu 10 do 20 posto

Komentari 3

CM
Crni_moj
17:12 02.03.2021.

Stvarno se nešto valja iza brda a nije covid

VL
ME
Menjik
16:50 02.03.2021.

ma austrijanci nisu normalni, daleko najviše testiraju dnevno. moraš test pravit da bi išao kod frizera. a i ovo otvaranje gastronomije, za idlazak u kafić ili restoran ćeš isto morati donijet negativan test, koji ne smije biti stariji od 48 sata. kao da svom silom pokušavaju uništiti vlastito gospodarstvo.

VL
DU
Deleted user
16:31 02.03.2021.

Što više testiranja, to više pozitivnih iako većina nema nikakvih simptoma. Uz to treba još u obzir uzeti i broj pogrešnih pozitivnih testova. Trenutačno se u Austriji radi oko 2,5 milijuna testova tjedno, ako je kvota pogreške samo 0,5% - a zaista je daleko veća - onda imamo dnevno gotovo 2000 lažno pozitivnih!!! Ali ova igra je prozirna: Kurz je na kraju, ljudima je dosta i lockdowna i svega ostaloga a osim toga njegova vlada je zbog afera isto na kraju. On sada najavljuje opuštanje ali eto zločesti virus se jako širi i eto Austrija tek što nije izumrla. Pa eto on je sada prisiljen opet zaključavati. Sve ide po planu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.