Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIOLOG NA SREBRNJAKU

Popularnom liječniku Natku Becku na nagradi Komunikatora godine čestitao i Beroš

Foto: Ministarstvo zdravstva
1/2
03.05.2021.
u 18:53

Nagradu Komunikatora godine dodjeljuje svake godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću

Nagradu za komunikatora godine po prvi puta je u Hrvatskoj dodijeljena liječniku, i to dr. Natku Becku, radiologu iz Dječje bolnice Srebrnjak. Na ovoj nagradi mu je čestitao i ministar zdravstva Vili Beroš

- Dr. Natko Beck je svojim radom i entuzijazmom, te pristupom pacijentima i govoru o bolestima i liječenju na društvenim mrežama pokazao kako korištenje modernih kanala komunikacije doprinosi zajedničkoj borbi za bolje zdravlje nacije, kazao je ministar koji je liječniku predao i prigodni poklon.

Nagradu Komunikatora godine dodjeljuje svake godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću osobama koje nisu primarno vezane uz djelatnost odnosa s javnošću, a dodijeljuje se za za postignuća u komuniciranju s javnošću u pojedinim sferama javnog, društvenog, znanstvenog ili gospodarskog života.  

Doktor Natko Beck o svojem poslu kaže: “Ja radim u dječjoj bolnici zato što volim raditi s djecom. Smatram da se jedino u njih isplati ulagati. U odrasle se ne isplati jer svi misle da su pametniji, bolji. Ne mijenjaju navike".

Kako bi potaknuo ljude da više brinu o zdravlju, posebno svoje pacijente, dr. Beck u pauzama snima i instagram priče. Na društvenim mrežama prati ga više od 17 tisuća ljudi. Za vrijeme ljetovanja na Braču ima ordinaciju na plaži gdje s pacijentima kroz opušteni pristup razgovara o bolestima i kako ih liječiti, a u središtu pozornosti mu je pretilost djece kao veliki uzrok mnogih oboljenja tijekom života.

Idol mu je Andrija Štampar koji bi, vjeruje, da živi u današnje vrijeme, sigurno imao ovakav profil: "On je rekao da moraš biti učitelj narodu. Moraš s njima pričati i educirati ih. To je moj smisao. Medicina mora biti dostupna narodu", naglasio je dr. Beck.

 

U Virovitici počelo prvo hrvatsko drive-in cijepljenje


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije