Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoborska češnjovka
Povratak na članak

Popularna kobasica povučena s tržišta. Provjerite imate li je u kućanstvu

Riječ je o polutrajnoj kobasici, s rokom uporabe do 20. kolovoza 2023., proizvođača Mesnica Prelec, izvijestila je u četvrtak Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu

Komentari 5

NO
No1
02:50 11.08.2023.

Pise da je s proizvodom sve ok, ali da je naljepnica problem. A, problem je da nije navedeno da je soja alergen za neke ljude. Veci problem je totalno preskocen: zakaj je uopce soja u cesnjovki?!!!

VL
JO
JOZO
17:30 11.08.2023.

Razni aditivi i konzervansi koji su posvuda su daleko štetniji od soje. Dobro, sve je trebalo navesti u deklaraciji na naljepnici kao što je uobičajeno kod velikih proizvođača.

VL
DI
dino85
21:15 10.08.2023.

Nije li gospodo možda potrebno navesti i na kojims policama kojegs trgovsčjog lanca se nalaze ili mesnica. Ajde zsvršite posao kako Bog zapovjeda

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:57 10.08.2023.

Ima 10000 prozivoda u trgovinama. Kako možemo biti sigurni da nismo pojeli već stotine kilograma opasnih proizvoda koje niste pregledali ili koje će te pregledati naknadno i reći mi da ne jedem nešto što sam već pojeo ?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:33 11.08.2023.

Odrasli smo na prouzvodima bez ikakve kontroli osim nase osobne prvom zalogajem. Ak okus nije bil dobar, sve u smece I kumica od koje smo ga kupili je povijest. Sad ce nam odjednom neki laboratorij iz Finske odredjivati kaj je dobro a kaj nije? Bjezimo iz te EU dok ne bude prekasno. Sve kaj smo dobili su vise cijene, proizvodi iz Azerbejdjana I LGBT prava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.