Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u francuskoj
Povratak na članak

Poplave visine 7 metara usmrtile 13 osoba

Osim smrtnih slučajeva, osam je osoba pretrpjelo ozbiljne ozljede. Sve škole su zatvorene, a stanovnici upućeni da ne napuštaju domove

Komentari 2

DD
ddh
18:37 15.10.2018.

Hina bi trebala biti jedna ozbiljna i profesionalna novinska agencija. Ali izmisljati poplave visine 7,0 metara je neukusno. Znaju li ti "specijalist" u Hini uopce sto to znaci 7,0 metara visine. To znaci, da bi sve kuce do iznad prvogg kata bile poplavljene. Onda je cudno da se serviraju slike koje prikazuju visini vode do koljena. I to je slika medija. Lazi, izmisljotine i histericni nagon za stvaranjem panike i katastrofe. Ima li ta agencija uopce smisla. Naravno da ne, jer se i ta agencija pretvorila u malu tvornicu lazi i podmetanja.

VL
MA
Matrix5
20:03 29.10.2018.

Sada smo mi na redu nadam se da će posustati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.