Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena klimatskih promjena
Povratak na članak

Poplave bi do 2050. mogle stajati svjetsko gospodarstvo 5,6 bilijuna dolara

Voda, kad je ima previše ili premalo, može "biti najrazornija sila koju zajednica može iskusiti", rekao je Don Holland, koji vodi GHD-ov program kanadskog tržišta vode. GHD je procijenio rizike za vodu u sedam zemalja koje predstavljaju različite ekonomske i klimatske uvjete, uključujući SAD, Kinu, Kanadu, Ujedinjeno Kraljevstvo, Filipine, Ujedinjene Arapske Emirate i Australiju.

Komentari 1

HO
homofobic
00:10 01.09.2022.

Imamo svu silu "strucnjaka" i "znanstvenika" pa se pitamo (drustvo u bircuzu "Dva deci eliksira mudrosti") kako uz sve te silne umove nisu dosli na ideju da zemu slauf i pumpu pa pumpaju vodu od onuda gdje je ima previsee u krajeve gdje vode nema dovoljno. Nemojte sada ocekivati od nas obicnih Hlebinaca/Lojzeka da im damo i rjesenje za problem pumpanja i slaufa. Nismo mi ti koji dobivamo velike place i nis ne delamo nek "strucnjaci" i "znanstvenici" nemaj naprave mi im smo se namucili izmedu rundi i sada im damo ideju besplatno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.