Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 3.000 dolara

Popio tablete za spavanje pa u bunilu preko interneta kupio - kravu!

krava
Foto: Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
14.04.2016.
u 22:36

Fotografiju narudžbe krave mladićev je prijatelj objavio na društvenoj mreži Imgur nakon čega je priča postala hit na internetu

Uzimanje tableta za spavanje na svoju ruku nerijetko može završiti loše. Dokaz tome je i jedan mladić koji je nakon što je u dva sata ujutro zbog nesanice popio tabletu za spavanje, preko interneta kupio kravu za 3.000 dolara.

Fotografiju narudžbe krave mladićev je prijatelj objavio na društvenoj mreži Imgur nakon čega je priča postala hit na internetu.

Srećom, mladić je uspio otkazati svoju narudžbu tako da mu na kućnu adresu ipak nije stigla ova domaća životinja.

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Sale7
08:17 15.04.2016.

Djte nas poštedite ovih članaka više! Malo ozbiljnijeg novinarstva ne bi škodilo, pogotovo nas poštedite Kardashiana i tih gluparija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije