Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8. tjedan štrajka u pravosuđu

Ponuda: 10% na plaću svima u državnoj službi plus još 2% zaposlenima na sudu

25.07.2023.
u 10:50

Svi argumenti su sada kod Vlade. Odluka može biti brza, ako su iskreni u svojim obećanjima i namjerama, poručuje Iva Šušković, čelnica Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika

Komentara 40

Avatar zapadna turska
zapadna turska
11:42 25.07.2023.

tko će odgovarati za milijunske štete u EUR fizičkim i pravnim osobama zbog nemogućnosti dobivanja raznih potvrda? ja osobno već imam znatnu štetu koja se povećava iz dana u dan, a neki koji su u kreditima i ulaganjima u novinama pišu da imaju štete koje se mjere u desecima tisuća EUR-a i prijeti im propast poslovnih ulaganja!!!! tim ljudima sada treba dati koliko god traže, a onda ih u idućih godinu dana sve zamijeniti automatiziranim izdavanjem potvrda i novim ljudima, a njima svima dati otkaze jer ovo egoistično ponašanje prešlo je sve granice!!!!!!!!!!!!! nema podrške a uhljebe

WI
wice
12:17 25.07.2023.

Ako im je malo neka daju otkaz, ima drugog posla. Studenac traži non stop radnike.

VL
vladek370
13:29 25.07.2023.

Oni efektivno rade možda jedan sat, i mislim da nisu zaradili niti minimalac. Moja supruga je završila srednju školu i radi kao čistačica za minimalac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije